Z innej beczki - co mnie gryzie :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez loisslane » środa, 13 gru 2006, 12:47

Jak diament może być jednoczesnie twardy i kruchy?!
loisslane

Postprzez kazió » środa, 13 gru 2006, 13:00

loisslane napisał(a):Jak diament może być jednoczesnie twardy i kruchy?!

bo bedac twardy, nie jest plastyczny, nie odksztalca sie plastycznie ani sprezyscie , wiec moze byc tylko i wylacznie kruchy :)

Dlaczego zawsze kiedy czekam na przystanku , co najmniej 3 tramwaje odjada w przeciwnym do mojego kierunku zanim przyjedzie wlasciwy ? ;)
kazió
V.I.P

Postprzez loisslane » środa, 13 gru 2006, 13:03

kazió napisał(a):Dlaczego zawsze kiedy czekam na przystanku , co najmniej 3 tramwaje odjada w przeciwnym do mojego kierunku zanim przyjedzie wlasciwy ? ;)

bo w tym momencie zwracasz uwagę tylko na tramwaj, na który czekasz, a pozostale budzą w Tobie irytację, więc ich obecność przyjmujesz do swiadomosci wyrazniej
loisslane

Postprzez Bonhart » środa, 13 gru 2006, 14:35

loisslane napisał(a):
kazió napisał(a):Dlaczego zawsze kiedy czekam na przystanku , co najmniej 3 tramwaje odjada w przeciwnym do mojego kierunku zanim przyjedzie wlasciwy ? ;)

bo w tym momencie zwracasz uwagę tylko na tramwaj, na który czekasz, a pozostale budzą w Tobie irytację, więc ich obecność przyjmujesz do swiadomosci wyrazniej

ja tez tak zawsze mialem w szczecinie...porazka... pfff :wink:
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez loisslane » środa, 13 gru 2006, 15:01

Dlaczego jedyną stacją, którą odbiera radio w pracy jest Radio Maryja?
Dlaczego zawsze kiedy pięknie nakręcę sobie włosy, pada deszcz i moją wytworną fryzurę diabli biorą?
Dlaczego zimą zawsze gubię rękawiczki?
loisslane

Postprzez kazió » środa, 13 gru 2006, 22:27

loisslane napisał(a):Dlaczego jedyną stacją, którą odbiera radio w pracy jest Radio Maryja?
Dlaczego zawsze kiedy pięknie nakręcę sobie włosy, pada deszcz i moją wytworną fryzurę diabli biorą?
Dlaczego zimą zawsze gubię rękawiczki?

1. Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno.
2. Nie uda się nawet wtedy, gdy jednak nie powinno się nie udać.
3. Wszystko wali się naraz.
...

to tylko kilka praw Murphy'ego, mysle ze pasuja do sytuacji jak ulal :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawa_Murphy'ego
kazió
V.I.P

Postprzez FiDo » czwartek, 14 gru 2006, 11:49

loisslane napisał(a):tak. organizm umie sie sam obudzic. szczegolnie, jesli kilka razy obudzil sie o tej samej porze. szybko sie przyzwyczaja i nie potrzebuje budzika

a jesli jest to godzina 'wyrwana z kontekstu'? o ktorej sie normalnie nie wstanie, po prostu mi zalezy. budze sie dokladnie o tej godzinie, o ktorej chce sie obudzic :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Mafi » czwartek, 14 gru 2006, 11:56

Mnie też się tak Fido zdarza. :) To chyba normalne, ale wyjaśnić nie potrafię ;p

A mnie gryzie to, dlaczego jestem takim leniem i po kim to mam... ;(

Nooo... :D I jeszcze jedno coś mnie gryzie, ale nie powiem co, bo się wstydzę ;p :oops:
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Flo » czwartek, 14 gru 2006, 11:57

Mafi napisał(a):Mnie też się tak Fido zdarza. :) To chyba normalne, ale wyjaśnić nie potrafię ;p

A mnie gryzie to, dlaczego jestem takim leniem i po kim to mam... ;(

Nooo... :D I jeszcze jedno coś mnie gryzie, ale nie powiem co, bo się wstydzę ;p :oops:

jestes leniem bo nie masz konkretnych obowiazkow, ktore sklonilby Cie do systematycznosci :)

Obowiazki przyjda same :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Mafi » czwartek, 14 gru 2006, 11:59

Flo napisał(a):
jestes leniem bo nie masz konkretnych obowiazkow, ktore sklonilby Cie do systematycznosci :)

Odpowiedź nietrafiona... bo właśnie mam konkretne obowiązki, które powinny mnie skłonić do systematyczności, a ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę i często się nie wyrabiam i kombinować muszę ;p Pffff... :D
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 14 gru 2006, 12:01

Mafi napisał(a):
Flo napisał(a):

Odpowiedź nietrafiona... bo właśnie mam konkretne obowiązki, które powinny mnie skłonić do systematyczności, a ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę i często się nie wyrabiam i kombinować muszę ;p Pffff... :D

a ja sie nie zgodze :)

Ja mam np takie obowiazki w pracy, ktorych nie moge odlozyc, musze to zrobic natychmiast i kropka. Nie ma mowy o lenistwie. Chodzi wiec mi o takie obowiazki przy ktorych nie mozna sie lenic :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Mafi » czwartek, 14 gru 2006, 12:04

Flo napisał(a):
a ja sie nie zgodze :)

Ja mam np takie obowiazki w pracy, ktorych nie moge odlozyc, musze to zrobic natychmiast i kropka. Nie ma mowy o lenistwie. Chodzi wiec mi o takie obowiazki przy ktorych nie mozna sie lenic :)

Ale Ty nie masz tu nic do zgadzania się bądź nie. :) Przecież tu chodzi o mnie więc ja chyba wiem lepiej czy mam takie obowiązki czy nie, prawda? :) I się nie kłóć - mało wiesz ;)
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Bonhart » czwartek, 14 gru 2006, 12:14

Dlaczego doba ma tylko 24 godziny :?:
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez barmaid » czwartek, 14 gru 2006, 12:19

O co chodzi feministkom??
barmaid
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona