loisslane napisał(a):Jak diament może być jednoczesnie twardy i kruchy?!

kazió napisał(a):Dlaczego zawsze kiedy czekam na przystanku , co najmniej 3 tramwaje odjada w przeciwnym do mojego kierunku zanim przyjedzie wlasciwy ?
loisslane napisał(a):kazió napisał(a):Dlaczego zawsze kiedy czekam na przystanku , co najmniej 3 tramwaje odjada w przeciwnym do mojego kierunku zanim przyjedzie wlasciwy ?
bo w tym momencie zwracasz uwagę tylko na tramwaj, na który czekasz, a pozostale budzą w Tobie irytację, więc ich obecność przyjmujesz do swiadomosci wyrazniej

loisslane napisał(a):Dlaczego jedyną stacją, którą odbiera radio w pracy jest Radio Maryja?
Dlaczego zawsze kiedy pięknie nakręcę sobie włosy, pada deszcz i moją wytworną fryzurę diabli biorą?
Dlaczego zimą zawsze gubię rękawiczki?
loisslane napisał(a):tak. organizm umie sie sam obudzic. szczegolnie, jesli kilka razy obudzil sie o tej samej porze. szybko sie przyzwyczaja i nie potrzebuje budzika

To chyba normalne, ale wyjaśnić nie potrafię
I jeszcze jedno coś mnie gryzie, ale nie powiem co, bo się wstydzę

Mafi napisał(a):Mnie też się tak Fido zdarza.To chyba normalne, ale wyjaśnić nie potrafię
A mnie gryzie to, dlaczego jestem takim leniem i po kim to mam...![]()
Nooo...I jeszcze jedno coś mnie gryzie, ale nie powiem co, bo się wstydzę
![]()

Flo napisał(a):
jestes leniem bo nie masz konkretnych obowiazkow, ktore sklonilby Cie do systematycznosci
Obowiazki przyjda same
Pffff... 
Mafi napisał(a):Flo napisał(a):
jestes leniem bo nie masz konkretnych obowiazkow, ktore sklonilby Cie do systematycznosci
Obowiazki przyjda same
Odpowiedź nietrafiona... bo właśnie mam konkretne obowiązki, które powinny mnie skłonić do systematyczności, a ja zawsze wszystko na ostatnią chwilę i często się nie wyrabiam i kombinować muszęPffff...

Flo napisał(a):
a ja sie nie zgodze
Ja mam np takie obowiazki w pracy, ktorych nie moge odlozyc, musze to zrobic natychmiast i kropka. Nie ma mowy o lenistwie. Chodzi wiec mi o takie obowiazki przy ktorych nie mozna sie lenic
Przecież tu chodzi o mnie więc ja chyba wiem lepiej czy mam takie obowiązki czy nie, prawda?
I się nie kłóć - mało wiesz 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości