mauritus napisał(a):Rola posła na sejm - posła Karpiniuka.
Z sejmem wiele współnego nie ma. Rola posła mi się kojarzy z dyktaturą.

Konsul napisał(a):To jest bardzo poważny temat, biorąc pod uwagę wrzask podnoszony przez posła w sprawie wydawania pieniędzy podatników. To ja się zapytuję, czy aby z pieniędzy podatników nie jest finansowana praca posła w Warszawie. Bo to tam chyba poseł ma wykonywać swoje zadania, a nie instruować radnych co do głosowania. Kołobrzescy radni nie gęsi i swój rozum mają, trzeba ich tylko trochę docenić i dać trochę swobody - parafrazujac słowa Reja.
Konsul napisał(a):To jest bardzo poważny temat, biorąc pod uwagę wrzask podnoszony przez posła w sprawie wydawania pieniędzy podatników. To ja się zapytuję, czy aby z pieniędzy podatników nie jest finansowana praca posła w Warszawie. Bo to tam chyba poseł ma wykonywać swoje zadania, a nie instruować radnych co do głosowania. Kołobrzescy radni nie gęsi i swój rozum mają, trzeba ich tylko trochę docenić i dać trochę swobody - parafrazujac słowa Reja.
kraall napisał(a):Konsul napisał(a):To jest bardzo poważny temat, biorąc pod uwagę wrzask podnoszony przez posła w sprawie wydawania pieniędzy podatników. To ja się zapytuję, czy aby z pieniędzy podatników nie jest finansowana praca posła w Warszawie. Bo to tam chyba poseł ma wykonywać swoje zadania, a nie instruować radnych co do głosowania. Kołobrzescy radni nie gęsi i swój rozum mają, trzeba ich tylko trochę docenić i dać trochę swobody - parafrazujac słowa Reja.
A słyszałeś głos posła Czesława Hoca na samodzielną decyzję radnej M. Storczyk?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości