Krajobraz po bitwie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez M@dF » czwartek, 30 lis 2006, 08:30

No i do tego jaką fajną laską jest :D
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez ewe » czwartek, 30 lis 2006, 09:58

Bardzo fajnie , że coś robi i działa i za to gratulacje i szacunek . Reszta to jej prywatne sprawy , a wy wchodzicie w nie bezczelnie , na dodatek niektórzy z nadmiarem wazeliny . Nie wierzę jednak w takie nagłe zmiany poglądów , szczególnie z lewicowych i szczególnie przed wyborami.
ewe
Gwiazdor

Postprzez Miki » czwartek, 30 lis 2006, 11:02

Achaja napisał(a):
U-S napisał(a):
mauritus napisał(a):No więc po co przeskakiwali ?
Sam /a sobie zaprzeczasz.

Zawadzki nie mógł dogadać się z kolegami, więc został radnym niezależnym. Miał prawo wybrać, skąd chce startować. Ty na jego miejscu zrobiłbyś to samo. Chyba, że jak plują na Ciebie to palisz głupa,że deszcz pada. Natomiast pozostałe panie miałyby o wiele mniejsze szanse na wejscie do rady z innych list.

a kurat nie do końca się zgodze z Tobą U-S w tym temacie

zresztą odpowiedziałam już przed chwilą

Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem :?: :wink:

Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.
Ostatnio edytowano czwartek, 1 sty 1970, 01:00 przez Miki, łącznie edytowano 1 raz
Miki
Ważniak

Postprzez Vin » czwartek, 30 lis 2006, 11:16

Miki napisał(a):Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.

i co z tego ze bys chcial ?
to nie koncert zyczen
nie musi sie tlumaczyc
szczegolnie tobie

a za uszami owszem ma
pare kropel ladnych perfum
Vin
Uzależniony

Postprzez Miki » czwartek, 30 lis 2006, 11:24

SatH^Raa napisał(a):
Miki napisał(a):Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem :?: :wink:

Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.

Rozumiem, że po to właśnie potrzebowałeś 10 postów? Jeżeli masz jakieś pytanie, to zapytaj konkretnie. "żebyś się właśnie wytłumaczyła", ale z czego niby? W ten sposób według mnie przeprowadzasz nieuzasadniony, personalny atak, a tego nie mam zamiaru tolerować.

Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.
Miki
Ważniak

Postprzez Bonhart » czwartek, 30 lis 2006, 11:27

Miki napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):
Miki napisał(a):Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem :?: :wink:

Rozumiem, że po to właśnie potrzebowałeś 10 postów? Jeżeli masz jakieś pytanie, to zapytaj konkretnie. "żebyś się właśnie wytłumaczyła", ale z czego niby? W ten sposób według mnie przeprowadzasz nieuzasadniony, personalny atak, a tego nie mam zamiaru tolerować.

Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.

a nie pomyslales miki ze ktos moze nie chce o tym publicznie mowic...

nie mozesz zapytac sie na PW albo na zywo ??
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Vin » czwartek, 30 lis 2006, 11:27

Miki napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):

albo zlekcewazone
Vin
Uzależniony

Postprzez Miki » czwartek, 30 lis 2006, 11:31

Nie o to mi w tym wszystkim chodziło. Chciałem tylko zadać pytanie a skoro jestem nowy to nie do końca wiem co można a czego nie. To nie miało nikogo obrazić :(
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » czwartek, 30 lis 2006, 11:33

inni jakoś mówią gorsze rzeczy a ja za słowo plotka i słyszałem zostałem ukarany? Czy to jest sprawiedliwe?
Miki
Ważniak

Postprzez Bonhart » czwartek, 30 lis 2006, 11:34

Miki napisał(a):inni jakoś mówią gorsze rzeczy a ja za słowo plotka i słyszałem zostałem ukarany? Czy to jest sprawiedliwe?

masz pecha trafiles na Josha :)

a poza tym nowi sa na cenzurowanym :)
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Miki » czwartek, 30 lis 2006, 11:34

Rozumiem ze pytania moge stawiać otwarcie i nie jest ważne o co pytam? Czy też sa jakieś zastrzeżenia?
Miki
Ważniak

Postprzez Vin » czwartek, 30 lis 2006, 11:36

mozesz
jest biuro rady
Pani Wojtal jest radna
szoruj tam ze swoimi pytaniami i watpliwosciami

a moderator ma zawsze racje
Vin
Uzależniony

Postprzez Arkadiusz K » czwartek, 30 lis 2006, 14:04

Miki napisał(a):Nie o to mi w tym wszystkim chodziło. Chciałem tylko zadać pytanie a skoro jestem nowy to nie do końca wiem co można a czego nie. To nie miało nikogo obrazić :(

te zarzuty już padły na forum i zostały zdementowane Miki. Jest taka opcja : "szukaj".
Naprawdę się przydaje.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez BLAaa » czwartek, 30 lis 2006, 16:44

Miki napisał(a): Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.

Ale zamiast dociekać prawdy domagasz się, żeby ktos tłumaczył się z plotek. Tym samym plotkujesz o plotkach, a więc jesteś plotkarzem do kwadratu.
jedna nauka o forum "politycznym" - nikt łba Ci nie urwie, jeżeli zapytasz o cos konkretnego. Za ploty dostaniesz bana.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg