Achaja napisał(a):U-S napisał(a):mauritus napisał(a):No więc po co przeskakiwali ?
Sam /a sobie zaprzeczasz.
Zawadzki nie mógł dogadać się z kolegami, więc został radnym niezależnym. Miał prawo wybrać, skąd chce startować. Ty na jego miejscu zrobiłbyś to samo. Chyba, że jak plują na Ciebie to palisz głupa,że deszcz pada. Natomiast pozostałe panie miałyby o wiele mniejsze szanse na wejscie do rady z innych list.
a kurat nie do końca się zgodze z Tobą U-S w tym temacie
zresztą odpowiedziałam już przed chwilą
Miki napisał(a):Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.
SatH^Raa napisał(a):Miki napisał(a):Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem![]()
Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.
Rozumiem, że po to właśnie potrzebowałeś 10 postów? Jeżeli masz jakieś pytanie, to zapytaj konkretnie. "żebyś się właśnie wytłumaczyła", ale z czego niby? W ten sposób według mnie przeprowadzasz nieuzasadniony, personalny atak, a tego nie mam zamiaru tolerować.
Miki napisał(a):SatH^Raa napisał(a):Miki napisał(a):Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem![]()
Achaja a ja bym chciał żebys się właśnie wytłumaczyłą bo podobno tez masz swoje za uszami i dużo się o tym mówi w mieście.
Rozumiem, że po to właśnie potrzebowałeś 10 postów? Jeżeli masz jakieś pytanie, to zapytaj konkretnie. "żebyś się właśnie wytłumaczyła", ale z czego niby? W ten sposób według mnie przeprowadzasz nieuzasadniony, personalny atak, a tego nie mam zamiaru tolerować.
Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.

Miki napisał(a):SatH^Raa napisał(a):Miki napisał(a):Achają czy ty jesteś tą o której myślę? Kojarzysz mi się z jednym farbowanym liskiem![]()
Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.
Miki napisał(a):Nie o to mi w tym wszystkim chodziło. Chciałem tylko zadać pytanie a skoro jestem nowy to nie do końca wiem co można a czego nie. To nie miało nikogo obrazić
Miki napisał(a): Nie po to ale słyszałem wiele plotek i myślałem ze na forum publicznym albo zostaną zdementowane albo potwierdzone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości