Arkadiusz K napisał(a):Ćwiczą, ale nawet u nich zapowiadane są reformy systemu.
Ale głów nikomu ścinac nie zamierzaja z tego powodu i żaden podinspektor nie wozi po ulicach przyczepki z beznadziejnym hasłem

Arkadiusz K napisał(a):Ćwiczą, ale nawet u nich zapowiadane są reformy systemu.

mauritus napisał(a):To mądry naród, który ma bogactwa mineralne, dzięki którym istnieje socjal, a nie socjalizm BLAaa.
Hasło ? prawdziwe jest, aczkolwiek bolesne dla Ciebie i to rozumiem, Sld wraca do władzy, partia, która rozłożyła Kołobrzeg 8 lat temu. Mam argumenty, Ty ich nie masz.
mauritus napisał(a):To mądry naród, który ma bogactwa mineralne, dzięki którym istnieje socjal, a nie socjalizm BLAaa.
Arkadiusz K napisał(a):Miałem na myśli papugi. Nie było moim celem obrażanie kogokolwiek. Porównanie PO do lewicy jest tak niedorzeczne, że nie warto na ten temat dyskutować.

BLAaa napisał(a):mauritus napisał(a):To mądry naród, który ma bogactwa mineralne, dzięki którym istnieje socjal, a nie socjalizm BLAaa.
Hasło ? prawdziwe jest, aczkolwiek bolesne dla Ciebie i to rozumiem, Sld wraca do władzy, partia, która rozłożyła Kołobrzeg 8 lat temu. Mam argumenty, Ty ich nie masz.
Widzę, że nie masz zielonego pojęciao znaczeniu słów socjal i socjalizm.
Zupełnie nie rozumiem o co chodzi Ci z powrotem SLD do władzy. Cos Ci się kićka. Ja się ciesze, że skończył się okres władzy sterowanej ręcznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości