FiDo napisał(a):skonkretyzuj prosze
a dokladniej nick

Bonhart napisał(a):WZT napisał(a):Bonhart napisał(a):no dobra przyznje sie...ja...
i to stwierdzasz po napisaniu 20 postow?
mialem troszke wiecej WZT...ponad 1000
WZT napisał(a):Eonica napisał(a):A ja chyba powoli się uzależniam... jeżeli można tak nazwać codzienne odwiedzanie tego forum
jak narazie mozesz stwierdzic ze forum ciebie wciagnelo.....ale czy uzaleznienie??? no chyba ze rano wstajesz i zastanawiasz sie kto co ciekawego napisal....
[/center]WZT napisał(a):Eonica napisał(a):WZT napisał(a):Eonica napisał(a):A ja chyba powoli się uzależniam... jeżeli można tak nazwać codzienne odwiedzanie tego forum
jak narazie mozesz stwierdzic ze forum ciebie wciagnelo.....ale czy uzaleznienie??? no chyba ze rano wstajesz i zastanawiasz sie kto co ciekawego napisal....
No właśnie tak jest... tylko, że rano nie za bardzo mam czas włączyć komputer[/center]
hm... jesli tak jest to znam tylko i jedne rozwiazanie...
Musisz udawac sie na spotkanie ludzi co maja taki sam problem jak ty- czyli jakis zlot i postawic mi piwo i wtedy ja wydam werdykt czy tak jest czy tez nie oki?
nie za dużo byś chciał
A poza tym jakby postawiła Tobie piwko to już byłoby przekupstwo 
WZT napisał(a):mozesz to potraktowac jako wklad wlasny w badania nad twoja istota

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości