mauritus napisał(a):stefan napisał(a):wystąpienia p. bieńkowskiego przypominają walkę agonalną
chwyta sie wszystkiego ,niezważając na nic ,przypisuje sobie wszystko i wszystkich (ostatnio nawet ludzi od azbestu ,których nadzwyczajnie olewał)jest to histeryczna kampania człowieka, któremu coraz bardziej pali sie grunt pod nogami i traci nad wszystkim kontrole , ucieka sie do kłamstw . tak sie zapedził w tym wszystkim że niezauważa ze wszystko to obraca sie przeciwko niemu
powiem szczeże że jest to smutny wizerunek człowieka a raczej może jego prawdziwe oblicze
OT
A w telewizji przy odbiorze boisk to był Karpiniuk Gromek i Hok, przy skate parku Gromek i Wojtal.
Czy stać Cię na prawdę ? Co do ludzi azbestu, to od pół roku działają i nic nie zrobili, poza zajmowaniem lokalu otrzymanego od Prezydenta de facto. Cały skład , a na pewno 2/3 z niego to działacze PO. Dla mnie to farsa.
EOT
Czy ktoś mnie przekona odnośnie tematu ?
Ja cię nie przekonam, odnośnie azbestu, bo nie dałeś się przekonać na dwóch spotkaniach. Zmarnowałeś nasz czas. Nie wywiązałeś się z ustaleń. Torpedowaliście włączenie się miasta do akcji, bo skład grupy się wam nie podoba a dokładnie wiesz, że bez pomocy miasta akcja nie ma szans powodzenia. Nie kłam, bo urągasz sam sobie. Jestem jedynym członkiem PO (był drugi, ale z braku czasu na działalność, na własną prośbę został wycofany ze składu). Zapomniałeś, że 30.01.2006 r. datuje się pierwsze pismo do prezydenta. Przez ostatnie pół roku, to niekończące się pisma i walka z prezydentem Bieńkowskim, który razem z tobą jest hamulcowym naszej akcji. Nie zapomnij, że my działamy społecznie i zawiesiliśmy swoją działalność na okres wakacji a potem na okres kampanii wyborczej. Bieńkowski nam nie pomagał a wręcz obrażał a teraz podwiesił się pod akcją AZBEST-STOP. Fe panowie.

Dziwny temat.