Henryk Bieńkowski - kandydat PiS-u

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 22:25

mauritus napisał(a):
stefan napisał(a):wystąpienia p. bieńkowskiego przypominają walkę agonalną
chwyta sie wszystkiego ,niezważając na nic ,przypisuje sobie wszystko i wszystkich (ostatnio nawet ludzi od azbestu ,których nadzwyczajnie olewał)jest to histeryczna kampania człowieka, któremu coraz bardziej pali sie grunt pod nogami i traci nad wszystkim kontrole , ucieka sie do kłamstw . tak sie zapedził w tym wszystkim że niezauważa ze wszystko to obraca sie przeciwko niemu
powiem szczeże że jest to smutny wizerunek człowieka a raczej może jego prawdziwe oblicze :(

OT

A w telewizji przy odbiorze boisk to był Karpiniuk Gromek i Hok, przy skate parku Gromek i Wojtal.

Czy stać Cię na prawdę ? Co do ludzi azbestu, to od pół roku działają i nic nie zrobili, poza zajmowaniem lokalu otrzymanego od Prezydenta de facto. Cały skład , a na pewno 2/3 z niego to działacze PO. Dla mnie to farsa.
EOT
Czy ktoś mnie przekona odnośnie tematu ?

Ja cię nie przekonam, odnośnie azbestu, bo nie dałeś się przekonać na dwóch spotkaniach. Zmarnowałeś nasz czas. Nie wywiązałeś się z ustaleń. Torpedowaliście włączenie się miasta do akcji, bo skład grupy się wam nie podoba a dokładnie wiesz, że bez pomocy miasta akcja nie ma szans powodzenia. Nie kłam, bo urągasz sam sobie. Jestem jedynym członkiem PO (był drugi, ale z braku czasu na działalność, na własną prośbę został wycofany ze składu). Zapomniałeś, że 30.01.2006 r. datuje się pierwsze pismo do prezydenta. Przez ostatnie pół roku, to niekończące się pisma i walka z prezydentem Bieńkowskim, który razem z tobą jest hamulcowym naszej akcji. Nie zapomnij, że my działamy społecznie i zawiesiliśmy swoją działalność na okres wakacji a potem na okres kampanii wyborczej. Bieńkowski nam nie pomagał a wręcz obrażał a teraz podwiesił się pod akcją AZBEST-STOP. Fe panowie.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » czwartek, 23 lis 2006, 22:38

No fe panowie. Wszyscy troje z waszej strony jesteście działaczami Platformy Obwatelskiej.
Czego się można po Was spodziewać, że będziecie normalnie mówić o Prezydencie, przecież jesteście stroną - upolitycznioną. Nie byłem na żadnych spotkaniach z Tobą.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 23 lis 2006, 22:43

Arkadiusz K napisał(a):Odnośnie tematu... Bieńkowski jest popierany przez PiS na preydenta więc jest kandydatem PiS (tak samo jak i CPR). J. Gromek jest popierany przez PO i jest kandydatem PO. To chyba jasne o co tu się kłócić :?: Dziwny temat.

Wybacz , ale to się kupy nie trzyma i jest nieprawdą. Przecież wiemy dlaczego to robicie.
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » czwartek, 23 lis 2006, 22:48

mauritus napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Odnośnie tematu... Bieńkowski jest popierany przez PiS na preydenta więc jest kandydatem PiS (tak samo jak i CPR). J. Gromek jest popierany przez PO i jest kandydatem PO. To chyba jasne o co tu się kłócić :?: Dziwny temat.

Wybacz , ale to się kupy nie trzyma i jest nieprawdą. Przecież wiemy dlaczego to robicie.

Pewnie dlatego, że łatka PiS oznacza obecnie trędowatego? Sami do tego doprowadzacie unikając jak ognia oficjalnego nazwania HB "kandydatem PiS".
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » czwartek, 23 lis 2006, 22:54

Wysłany: Wczoraj 18:24

--------------------------------------------------------------------------------

Wybory Prezydenta Miasta
Numer na liście Nazwisko i imiona Wiek Wykształcenie Miejsce zamieszkania przynależność i poparcie Liczba głosów % głosów Wybrany
1 Bieńkowski Henryk 57 wyższe Kołobrzeg, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Wyborców "Centroprawica Razem", nie należy do partii politycznej 5483 34,35% Dopuszczony do ponownego głosowania.

http://wybory2006.pkw.gov...html?id=320801& pa,pa
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » czwartek, 23 lis 2006, 22:57

Jakos publicznie HB nie zaprzecza. Weźcie zatargajcie kogoś do sądu za to, że twierdzi, że HB jest kandydatem PiS. :twisted:
W trybie wyborczym. Jeszcze zdążycie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez SAVARY » czwartek, 23 lis 2006, 22:58

mauritus napisał(a):
SAVARY napisał(a):To proste! Gdyby był dobry to wygrałby w pierwszej turze! ( Jak kika jego kolegów w ościennych gminach) A tak to co mu pozostało? Kopanie po kostkach!

A gdybyś Ty był dobry to byś nie skakał z partii do partii,tylko wystartował z SLD Socjal- liberał tak ? :lol: :lol:

Jak wasz komitet przyjmuje "skoczków" to jest ok! Ale inni to już nie mogą, prawda? Wiesz dobrze, że każdy komitet pozyskiwał ludzi, bo stawką była skuteczność. Po drugie podtrzymuję...jakby Bieńkowski był dobry to wygrałby w pierwszej turze, a tak to musi zniżać się do czarnego PR i chwytów poniżej pasa! Żenada! człowiek na tak wysokim stanowisku - a tak źle wychowany!
SAVARY
Terminator

Postprzez Flo » czwartek, 23 lis 2006, 22:59

BLAaa napisał(a):Jakos publicznie HB nie zaprzecza. Weźcie zatargajcie kogoś do sądu za to, że twierdzi, że HB jest kandydatem PiS. :twisted:
W trybie wyborczym. Jeszcze zdążycie.

moge na ochotnika? moge moge? :roll:

Temat sie ciagnie i ciagnie, jest jakis consensus?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » czwartek, 23 lis 2006, 23:00

W Radzie też będzie taka pyskówka? Trochę więcej merytorycznej treści w tym przerzucaniu się "argumentami" by się przydało.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » czwartek, 23 lis 2006, 23:03

mauritus napisał(a):No fe panowie. Wszyscy troje z waszej strony jesteście działaczami Platformy Obwatelskiej.
Czego się można po Was spodziewać, że będziecie normalnie mówić o Prezydencie, przecież jesteście stroną - upolitycznioną. Nie byłem na żadnych spotkaniach z Tobą.

Wymień mi tę trójkę i nie bądź zabawny. Piszesz prawdę, że nie byłeś ze mną na spotkaniach, bo nie byłem sam z grupy, było nas więcej. Twoje wesołe oświadczenie o odcinaniu się od siebie było zabawne dla większości forumowiczów.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » czwartek, 23 lis 2006, 23:04

To chyba na razie dwóch panów z Twojej nowej partii ma wyroki sądowe. Czarny PR ? Jeden na tak wysokim stanowisku, poseł - żenada.
Wytłumacz mi jak z lewicowca można się zmienić na liberała ? Bo ja nie potrafię tego zrozumieć , poza chęcią zostania radnym za wszelką cenę.
Centroprawica nie jest partią tylko stowarzyszeniem.
mauritus
Terminator

Postprzez SAVARY » czwartek, 23 lis 2006, 23:08

mauritus napisał(a):To chyba na razie dwóch panów z Twojej nowej partii ma wyroki sądowe. Czarny PR ? Jeden na tak wysokim stanowisku, poseł - żenada.
Wytłumacz mi jak z lewicowca można się zmienić na liberała ? Bo ja nie potrafię tego zrozumieć , poza chęcią zostania radnym za wszelką cenę.

Owszem, ale szliście w bloku z PiSem i dawni członkowie SLD na WASZYCH listach jakoś Ci nie przeszkadzali? :wink:

Natomiast gdzie indziej w innych komitetach już tak! "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"!
SAVARY
Terminator

Postprzez mauritus » czwartek, 23 lis 2006, 23:11

Jakoś nie ma w twojej odpowiedzi - odpowiedzi !
mauritus
Terminator

Postprzez Stavro » czwartek, 23 lis 2006, 23:13

SAVARY napisał(a):
mauritus napisał(a):To chyba na razie dwóch panów z Twojej nowej partii ma wyroki sądowe. Czarny PR ? Jeden na tak wysokim stanowisku, poseł - żenada.

Owszem, ale szliście w bloku z PiSem i dawni członkowie SLD na WASZYCH listach jakoś Ci nie przeszkadzali? :wink:

Natomiast gdzie indziej w innych komitetach już tak! "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"!

SAVARY dobrze, że odszedłeś z SLD...takich ludzi tam nie potrzeba...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez SAVARY » czwartek, 23 lis 2006, 23:16

mauritus napisał(a):Jakoś nie ma w twojej odpowiedzi - odpowiedzi !

Po pierwsze! dlaczego nie darłeś szat, jakz waszej listy startowali ludzie z lewicy???

Po drugie w rozmowie prywatnej u ciebie kiedyś Ci starałem się naktreślić moją sytuację,

po trzecie nasza rozmowa sprowadza się do dowalenia mi od ciebie za wszelką cenę. Zatem sorry, nie będę kopał się z koniem, bo nie mam ani ochoty ani czasu (idę spać) i kończę przynajmniej z mojej strony tą dyskusję. Dalej wylewaj sobie pomyje jak chcesz, w końcu z tego słynie wasz komitet. ;/ ;/
SAVARY
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg