ministrowa napisał(a):K@sia napisał(a):ja np. uwielbiam się ścigać podczas ruszania...fajna sprawa...
No suuuper! Też tak czasami mam
Rany..ale fajnie że ktoś jeszcze tak ma... już się zaczynałam obawiać czy ze mną wszystko ok.....

ministrowa napisał(a):K@sia napisał(a):ja np. uwielbiam się ścigać podczas ruszania...fajna sprawa...
No suuuper! Też tak czasami mam

ale ja nie napisałam, że wszystkie kobiey nie nadają się za kierownice, pisałam tylko o sobie, a reszta mnie nie obchodziStavro napisał(a):jedyna co sie przyzna, ze kobiety za kierownice sie nie nadaja...kamila napisał(a):ja się tam ciesze, że prawka nie mam, bo się nie nadaje za kierownicę

kamila napisał(a):ale ja nie napisałam, że wszystkie kobiey nie nadają się za kierownice, pisałam tylko o sobie, a reszta mnie nie obchodziStavro napisał(a):jedyna co sie przyzna, ze kobiety za kierownice sie nie nadaja...kamila napisał(a):ja się tam ciesze, że prawka nie mam, bo się nie nadaje za kierownicę

ministrowa napisał(a):Stavro napisał(a):kamila napisał(a):ja się tam ciesze, że prawka nie mam, bo się nie nadaje za kierownicę
jedyna co sie przyzna, ze kobiety za kierownice sie nie nadaja...
Stavro chyba jak przyjadę do K-gu to zabiorę Cię na przejażdżkę żebyś mógł zmienić zdanie o kobietach za kierownicą
...i ciezko bedzie zmienic 
Miki napisał(a):lepiej zmień bo to tylo stereotypy, fakt baby nie zawsze się sprawdzają, ale sprawcami wypadków sa najczęściej faceci.
Bonhart napisał(a):Miki napisał(a):lepiej zmień bo to tylo stereotypy, fakt baby nie zawsze się sprawdzają, ale sprawcami wypadków sa najczęściej faceci.
oki juz dobrze...kazdy prowadzi na miare mozliwosci...
tylko, ze kobiety czesciej sie gubia...

Peny napisał(a):Bonhart napisał(a):Miki napisał(a):lepiej zmień bo to tylo stereotypy, fakt baby nie zawsze się sprawdzają, ale sprawcami wypadków sa najczęściej faceci.
oki juz dobrze...kazdy prowadzi na miare mozliwosci...
tylko, ze kobiety czesciej sie gubia...
Ale predzej czy pozniej do celu docieraja![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości