Achaja napisał(a):Olcia napisał(a):Achaja napisał(a):
oj jak bardzo jesteś w błedzie...
Janusz Gromek spotyka sie bezpośrednio z Kołobrzeżanami
mam takie niedyskretne pytanie.. gdzie on się spotyka z nami? może tylko ze swoimi uczniami i ludźmi ze sztabu? bo naprawde nie widziałam/nie słyszałam żadnego zaproszenia na jakąkolwiek debate z tą osobą..
to nie jest niedyskretne pytanie...
i nie w szkole i nie w sztabie
i nie na debatach, które są szykowane pod kandydata PiSu
Janusz Gromek spotyka sie i rozmawia ze zwykłymi ludzmi, z mieszkańcami Kołobrzegu, bo prezydent nie jest dla wybranej garstki, a dla wszystkich mieszkańców naszego miasta...
O dzisiejszego dnia zauważyłem nachalne stwierdzenie ludzi PO, a mianowicie Bieńkowski kandydat PIS-u. Natomiast Gromek jest popierany jedynie przez PO. To czy stosując tą analogię można powiedzieć, że niektórzy Radni są, np. członkami SLD, SDPL czy tam czego jeszcze, popieranymi przez PO?
Trochę się w tym gubię, a że te nazewnictwo wyszło dzisiaj podczas wywiadu pana Karpiniuka w radio, to znaczy, że nakaz używania tej terminologii wyszedł " z góry".
Ja tylko nie wiem, czemu to ma służyć.
I jeszcze jedno padło konkretne pytanie, gdzie pan Gromek spotyka się z ludźmi, odpowiedź była wymijająca, to ja powtórzę - gdzie Pan Gromek spotyka się z Kołobrzeżanami? Gdzie z nimi rozmawia? Poprzez radio, tv i plalaty? Ale to jest monolog.
I jeszcze ostatnia uwaga, proszę nie kreować osób z PO jako biednych owieczek, niewinnych i tak napastowanych, bo to jest po prostu śmieszne.
Oby tylko do niedzieli.

. Opis spotkania mam od pracownika wodociągów który był na takowym spotkaniu