Achaja napisał(a):qrczak napisał(a):pakuś napisał(a):Żeby buractwo szyby wybiło?
Nie no do tego by się chyba nikt nie posunął.
pewną być nie mogę
zerwano je po raz drugi
czy na koniec tygodnia będę musiała postawić na parking samochód z obawy przed... oszołomami, bo chyba tak mozna nazwać tych którzy tak sie zachowują
Achaja napisał(a):qrczak napisał(a):pakuś napisał(a):Żeby buractwo szyby wybiło?
Nie no do tego by się chyba nikt nie posunął.
pewną być nie mogę
zerwano je po raz drugi
czy na koniec tygodnia będę musiała postawić na parking samochód z obawy przed... oszołomami, bo chyba tak mozna nazwać tych którzy tak sie zachowują
dasz głowe na rosół

jakby o wyniku miało decydować to, czyja facjata będzie się częściej do przechodniów ze ścian szczerzyć...

Proponuję zebrać te wszystkie plakaty do kupy, zrobić jedno wielkie ognisko i upiec jedną wielką kiełbasę wyborczą... może chociaż będzie z tego jakiś pożytek...

Achaja napisał(a):
oj jak bardzo jesteś w błedzie...
Janusz Gromek spotyka sie bezpośrednio z Kołobrzeżanami
Achaja napisał(a):
oj jak bardzo jesteś w błedzie...
Janusz Gromek spotyka sie bezpośrednio z Kołobrzeżanami
kołysanka napisał(a):Czytam sobie i obserwuję ostatnio - i forum i ulice... I może głupia jestem, albo ograniczona, ale zwyczajnie nie jestem w stanie pojąć o co chodzi z tą rywalizację sztabów/kandydatów, kogo w mieście będzie więcej![]()
jakby o wyniku miało decydować to, czyja facjata będzie się częściej do przechodniów ze ścian szczerzyć...
Zamiast się skupić na konkretach, na wyjściu do ludzi i dotarciu do elektoratu kandydatów, którzy odpadli w I turze, nie pokazują nic innego prócz żenującej, bezsensownej papierowej wojny.
Nie wiem, czy traktować to jako ignorancję, postrzeganie elektoratu jako za przeproszeniem bandy debili, czy też obydwaj panowie tak naprawdę nie mają co pokazać, oprócz tych plakatów... Chociaż obserwując poziom ekscytacji kolejnymi plakatowymi starciami zastanawiam się też, czy nie mają w tym podejściu trochę racji![]()
Proponuję zebrać te wszystkie plakaty do kupy, zrobić jedno wielkie ognisko i upiec jedną wielką kiełbasę wyborczą... może chociaż będzie z tego jakiś pożytek...
Niech to się już skończy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości