studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kamila » niedziela, 19 lis 2006, 13:02

nadchodzą ciężkie czasy ;/ :lol:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » niedziela, 19 lis 2006, 13:11

JELCYN napisał(a):
kulA napisał(a):
kazió napisał(a):2gi urlop kulA? wspolczuje szczerze :shock:

no niestety drugi, walneli nam taka teorie z cyfrowki ze moglem w zasadzie od razu wyjsc, cisna nas ostro, to byla najgorsza sesja

A ja mysle ze jestes na nieodpowiednim kierunku. Nic na sile.

idac tym tokiem rozumowania to u mnie na kierunku tak ok polowa jest na nieodpowiednim :] niestety taka specyfika mojego wydzialu, mojej uczelni, nieliczni koncza go w terminie
kulA
Rycerz forum

Postprzez margi1948 » niedziela, 19 lis 2006, 20:27

wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji :lol:
margi1948
Nowicjusz

Postprzez kulA » poniedziałek, 20 lis 2006, 18:22

margi1948 napisał(a):wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji :lol:

ale ja wiem ze dam rade, moze nie 5, nie w 6 a moze i nie w 7 lat ale skoncze te studia, a po studiach dostane nagrode za te trudy, w koncu wydzial najbardziej prestizowy na uczelni, kierunek najciezszy na wydziale a uczelnia wysoko w rankingach
kulA
Rycerz forum

Postprzez K@sia » poniedziałek, 20 lis 2006, 22:41

Jak na pilna studentkę przystało siedzę i czytam nudne książki.....żebym chociaż wiedziała o co w nich chodzi.... :?

Ja chce WAKACJE!!
K@sia
Ważniak

Postprzez Peny » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:04

Moi drodzy Państwo! Przypominam, ze sesja zbliza sie wielkimi krokami...

..ta? i co z tego?? :twisted:
obijam sie :) a na wykladach statki i panstwa miasta rzadza :D :P
Peny
Terminator

Postprzez Agnes » wtorek, 21 lis 2006, 09:39

A JA WLASNIE SIE OBUDZIALAM.. hmmm musze pisac prace licencjacka..wrocil moj promotor ktorego nie bylo juz miesiac..wrocil ? hmm no dobrze ale juz przezwyczailam sie do jego nieobecnosci....

niby juz zaczelam pisac ale w tym momencie wydaje mi sie ze nic juz nie wiem...stanelam w miejscu i nie wiem co dalej..jakies rady?? :cry:

Nemo? yen? fido? nelldan? co u was?
Agnes
Dyskutant

Postprzez kurczaczek » wtorek, 21 lis 2006, 19:33

Poza tym że na uczelni zaczął się ciężko okres zaliczeń, kół i wejsciówek to wszystko w porządku! :)
Jak na razie obawiam się tylko zaliczeń sprawnościowych... A kysz kontuzjo! :D
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez JELCYN » środa, 22 lis 2006, 17:32

kulA napisał(a):
margi1948 napisał(a):wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji :lol:

ale ja wiem ze dam rade, moze nie 5, nie w 6 a moze i nie w 7 lat ale skoncze te studia, a po studiach dostane nagrode za te trudy, w koncu wydzial najbardziej prestizowy na uczelni, kierunek najciezszy na wydziale a uczelnia wysoko w rankingach

tak to sobie tlumacz :lol:
JELCYN
Nowicjusz

Postprzez kulA » środa, 22 lis 2006, 17:38

JELCYN napisał(a):
kulA napisał(a):

tak to sobie tlumacz :lol:

to nie jest zadne tlumaczenie tylko prawda, zobacz na rankingi uczelni wyzszych gdzie jest Politechnika Slaska
kulA
Rycerz forum

Postprzez Agnes » czwartek, 23 lis 2006, 09:55

WZT napisał(a):
Agnes napisał(a):A JA WLASNIE SIE OBUDZIALAM.. hmmm musze pisac prace licencjacka..wrocil moj promotor ktorego nie bylo juz miesiac..wrocil ? hmm no dobrze ale juz przezwyczailam sie do jego nieobecnosci....

niby juz zaczelam pisac ale w tym momencie wydaje mi sie ze nic juz nie wiem...stanelam w miejscu i nie wiem co dalej..jakies rady?? :cry:

Nemo? yen? fido? nelldan? co u was?

daj temat i jakis plan pracy to moze ktos na forum podzieli sie z swoimi radami na dany twoj temat...

moj temat to dobior spoleczny alkoholika niepijacego....hmm fakt dos trodny ale ja lubie wyzwania..wzt masz jakis pomysl? a moze ktos sie orientuje w tym temacie....
Agnes
Dyskutant

Postprzez Agnes » czwartek, 23 lis 2006, 09:56

mial byc odbior spoleczny alkoholika niepijacego...tak w kwesti poprawienia.
Agnes
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark