JELCYN napisał(a):kulA napisał(a):kazió napisał(a):2gi urlop kulA? wspolczuje szczerze
no niestety drugi, walneli nam taka teorie z cyfrowki ze moglem w zasadzie od razu wyjsc, cisna nas ostro, to byla najgorsza sesja
A ja mysle ze jestes na nieodpowiednim kierunku. Nic na sile.
niestety taka specyfika mojego wydzialu, mojej uczelni, nieliczni koncza go w terminiemargi1948 napisał(a):wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji

kulA napisał(a):margi1948 napisał(a):wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji
ale ja wiem ze dam rade, moze nie 5, nie w 6 a moze i nie w 7 lat ale skoncze te studia, a po studiach dostane nagrode za te trudy, w koncu wydzial najbardziej prestizowy na uczelni, kierunek najciezszy na wydziale a uczelnia wysoko w rankingach

JELCYN napisał(a):kulA napisał(a):margi1948 napisał(a):wierz w siebie nawet jak ci nie lezy to tez dasz rade jak tylko bedzisz chcial wiem z autopsji
ale ja wiem ze dam rade, moze nie 5, nie w 6 a moze i nie w 7 lat ale skoncze te studia, a po studiach dostane nagrode za te trudy, w koncu wydzial najbardziej prestizowy na uczelni, kierunek najciezszy na wydziale a uczelnia wysoko w rankingach
tak to sobie tlumacz
WZT napisał(a):Agnes napisał(a):A JA WLASNIE SIE OBUDZIALAM.. hmmm musze pisac prace licencjacka..wrocil moj promotor ktorego nie bylo juz miesiac..wrocil ? hmm no dobrze ale juz przezwyczailam sie do jego nieobecnosci....
niby juz zaczelam pisac ale w tym momencie wydaje mi sie ze nic juz nie wiem...stanelam w miejscu i nie wiem co dalej..jakies rady??![]()
Nemo? yen? fido? nelldan? co u was?
daj temat i jakis plan pracy to moze ktos na forum podzieli sie z swoimi radami na dany twoj temat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 1 gość