Didi napisał(a):pakuś napisał(a):McCool napisał(a):Halo halo, sztabowców tutaj dostatek, więc pytam Was: kiedy w końcu ta debata, bo się doczekać nie mogę?
Środa po 18 w tvp3 na żywo
hmmm o 18 to sie kronika zaczyna...
Didi czytaj ze zrozumieniem

Didi napisał(a):pakuś napisał(a):McCool napisał(a):Halo halo, sztabowców tutaj dostatek, więc pytam Was: kiedy w końcu ta debata, bo się doczekać nie mogę?
Środa po 18 w tvp3 na żywo
hmmm o 18 to sie kronika zaczyna...

an bieńkowski bedzie czarował o swoich wielkich zasługach i napewno nie wspomni o bublach które narobił w mieście ;super reklama miasta w sezonie (kajdankowanie kupców i ciągłe awantury),piekne ulice sybiraków i kresowa ,piekne i bardzo śliskie lodowisko ,przegrane sprawy sadowe gdzie miasto musiało płacić niezłą kase itd itpmauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.
mauritus napisał(a):mauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.
I co, uzyskam odpowiedź ?
stefan napisał(a): wyświechtane ulotki sztabu HB(Dlaczego Gromek boi sie debaty) poprzyklejane na murach i klatkach
loisslane napisał(a):stefan napisał(a): wyświechtane ulotki sztabu HB(Dlaczego Gromek boi sie debaty) poprzyklejane na murach i klatkach
i tu sie zgadzam, nie jestem ani przeciwnikiem HB, ani zwolenikiem JG, ale uwazam, ze te karteczki sa zenujace. Uczciwa kampania wyborcza powinna promowac kandydata, a nie deprymowac kontrkandydata. az sie chce wyjsc z kina...
Dziś w radio Kołobrzeg Karpiniuk okłamał wyborców mówiąc, że wzywa Bienkowskiego do debaty w Radio Koszalin. Problem polega na tym, ze już wczoraj Gromek odmówił wzięcia w niej udziału. Oto fot. faksu. Tak wygląda debata Gromka: oparta na sztuczkach medialnych i kłamstwach w mediach. Po trupach, ale do władzy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości