Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:35

Didi napisał(a):
pakuś napisał(a):
McCool napisał(a):Halo halo, sztabowców tutaj dostatek, więc pytam Was: kiedy w końcu ta debata, bo się doczekać nie mogę? :)

Środa po 18 w tvp3 na żywo

hmmm o 18 to sie kronika zaczyna...

Didi czytaj ze zrozumieniem :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez stefan » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:57

jeżeli poziom debaty ma być taki jak te wyświechtane ulotki sztabu HB(Dlaczego Gromek boi sie debaty) poprzyklejane na murach i klatkach to z takim osobnikiem nie ma sensu debatowac
przeciez wiadomo co bedzie ;pan bieńkowski bedzie czarował o swoich wielkich zasługach i napewno nie wspomni o bublach które narobił w mieście ;super reklama miasta w sezonie (kajdankowanie kupców i ciągłe awantury),piekne ulice sybiraków i kresowa ,piekne i bardzo śliskie lodowisko ,przegrane sprawy sadowe gdzie miasto musiało płacić niezłą kase itd itp
stefan
Bywalec

Postprzez mauritus » wtorek, 21 lis 2006, 08:53

mauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.

I co, uzyskam odpowiedź ?
mauritus
Terminator

Postprzez M@dF » wtorek, 21 lis 2006, 11:01

mauritus napisał(a):
mauritus napisał(a):Wielokrotnie powtarzam, ale jak rozmowa ze ścianą.
Odnieś się więc do postępowania Karpiniuka, Czechowskiego, SMD. Sugerujesz , że Janusz nic o tych działaniach nie wie ? To jest obrzydliwe.
Mamy prawo lubić kogo nam się pooba, ale nikt nie będzie mi mówił, że czarne jest białe.
Prezydent jest prawdziwy, a Janusz nie. Można mnożyć przykładów. Zagłosujemy oczywiście po swojemu.

I co, uzyskam odpowiedź ?

Nie bede z Toba dyskutowac, bo co nie powiem to Ty i tak wiesz lepiej.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez loisslane » wtorek, 21 lis 2006, 11:18

stefan napisał(a): wyświechtane ulotki sztabu HB(Dlaczego Gromek boi sie debaty) poprzyklejane na murach i klatkach

i tu sie zgadzam, nie jestem ani przeciwnikiem HB, ani zwolenikiem JG, ale uwazam, ze te karteczki sa zenujace. Uczciwa kampania wyborcza powinna promowac kandydata, a nie deprymowac kontrkandydata. az sie chce wyjsc z kina...
loisslane

Postprzez Stavro » wtorek, 21 lis 2006, 12:41

loisslane napisał(a):
stefan napisał(a): wyświechtane ulotki sztabu HB(Dlaczego Gromek boi sie debaty) poprzyklejane na murach i klatkach

i tu sie zgadzam, nie jestem ani przeciwnikiem HB, ani zwolenikiem JG, ale uwazam, ze te karteczki sa zenujace. Uczciwa kampania wyborcza powinna promowac kandydata, a nie deprymowac kontrkandydata. az sie chce wyjsc z kina...

dokladnie...W TYM ROKU OBYDWIE KAMPANIE SA ZENUJACE...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez stefan » wtorek, 21 lis 2006, 14:48

Czy to prawda że bieńkoski chce debaty w TV TRWAM? :?
stefan
Bywalec

Postprzez M@dF » wtorek, 21 lis 2006, 15:01

stefan napisał(a):Czy to prawda że bieńkoski chce debaty w TV TRWAM? :?

buahahahahaha ! Ale by były jaja :D
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez Stavro » wtorek, 21 lis 2006, 16:00

przeciez wiadomo ze Gromek sie boi...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Mafi » wtorek, 21 lis 2006, 16:01

Yyy...a jutro miała być debata w tvp3... [o ile dobrze się doczytałam...] Odbędzie się czy nie?
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez qrczak » wtorek, 21 lis 2006, 16:08

Dziś w radio Kołobrzeg Karpiniuk okłamał wyborców mówiąc, że wzywa Bienkowskiego do debaty w Radio Koszalin. Problem polega na tym, ze już wczoraj Gromek odmówił wzięcia w niej udziału. Oto fot. faksu. Tak wygląda debata Gromka: oparta na sztuczkach medialnych i kłamstwach w mediach. Po trupach, ale do władzy.

Jechałem samochodem i słuchałem tych wywodów posła w radiu. Własnym uszom nie wierzyłem, zacząłem pukać w panel od radia bo myślałem, że się popsuło, ale widzę, że jednak dobrze odbiera. Pan poseł zaczyna odwracać kota ogonem, zaraz wyjdzie na to, że to kandydat PO od zawsze chciał debaty, a obecny prezydent jej nie chciał.

Simpli, zaraz się zlecą Młodzi Demokraci i powiedzą, że jako stronniczy dziennikarz sfałszowałeś faks z radia. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg