Spółki miejskie a wybory prezydenckie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez jeepi_srs » niedziela, 19 lis 2006, 14:39

rex napisał(a):a ja mówię:

oddać czy tez sprzedać spółki w ręce prywatne .. nie bedzie zmieniania dyrektorow co wybory, nie bedzie kłotni .. i nie widze przeszkód jesli miasto korzystałoby z usług firm spoza Kołobrzegu jesli byłyby lepsze i tansze ..

i monopol na wode :twisted:
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez qrczak » niedziela, 19 lis 2006, 15:04

qrczak, pisząc twoim językiem, ja nic nie mam z tym, że wszyscy traktują mnie z góry, bo tego nie doświadczam. Doświadczam natomiast, jak tacy ludzie, jak ty, traktują sprzątaczki, jako ludzi bez prawa do krytyki. Nie zabieraj im prawa do krytykowania dyrektorów, a nawet prezydentów. Na szczęście nie posiadasz takiej siły sprawczej, by zabrać im prawo do głosowania.

Pani sprzątaczka ma prawo do krytyki tutaj masz rację, ale nie zaprzeczysz chyba, że ta pani nie ma na tyle szerokiej wiedzy z zakresu marketingu i promocji, żeby rzetelnie ocenić pracę np. dyrektora Cepitu.
I o to mi chodzi, że biorąc pod uwagę zasób jej szczegółowej wiedzy na ten temat nie ma ona prawa krytykować.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Eureka » niedziela, 19 lis 2006, 15:11

qrczak napisał(a):
qrczak, pisząc twoim językiem, ja nic nie mam z tym, że wszyscy traktują mnie z góry, bo tego nie doświadczam. Doświadczam natomiast, jak tacy ludzie, jak ty, traktują sprzątaczki, jako ludzi bez prawa do krytyki. Nie zabieraj im prawa do krytykowania dyrektorów, a nawet prezydentów. Na szczęście nie posiadasz takiej siły sprawczej, by zabrać im prawo do głosowania.

Pani sprzątaczka ma prawo do krytyki tutaj masz rację, ale nie zaprzeczysz chyba, że ta pani nie ma na tyle szerokiej wiedzy z zakresu marketingu i promocji, żeby rzetelnie ocenić pracę np. dyrektora Cepitu.
I o to mi chodzi, że biorąc pod uwagę zasób jej szczegółowej wiedzy na ten temat nie ma ona prawa krytykować.

Prawdziwa cnota krytyki się nie boi, choćby ta padła z ust sprzątaczki WC. Na tym kończę polemike w tym temacie.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » niedziela, 19 lis 2006, 15:52

No i odpowiedziałeś sobie na pytanie.Gromek cnotą nie jest, bo się boi krytyki w debacie.
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » niedziela, 19 lis 2006, 18:12

mauritus napisał(a):No i odpowiedziałeś sobie na pytanie.Gromek cnotą nie jest, bo się boi krytyki w debacie.

On krytyki się nie boi. Obrał inny sposób pozyskiwania wyborców, który doprowadza was do szału. Juz tylko o tym potraficie mówić, pisać i w ohydny sposób staracie się zdyskredytować kontrkandydata. Juz niedługo dowiemy się, czy chamstwo pozwoli wam w odniesieniu sukcesu.
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » niedziela, 19 lis 2006, 20:36

Mówisz o wyroku sądowym Karpiniuka i Czechowskiego , nie dowalaj już sam sobie.
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » niedziela, 19 lis 2006, 21:30

mauritus napisał(a):Mówisz o wyroku sądowym Karpiniuka i Czechowskiego , nie dowalaj już sam sobie.

mauritus, w nawiązaniu do jakiego tematu i czyjego postu piszesz?
Eureka
V.I.P

Postprzez mauritus » niedziela, 19 lis 2006, 21:34

A czym jest chamstwo ? Zaraz napiszesz , że można pomówić niechamsko.
Wiesz czemu wspólnoty-budynki są remontowane ?
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » niedziela, 19 lis 2006, 21:40

mauritus napisał(a):A czym jest chamstwo ? Zaraz napiszesz , że można pomówić niechamsko.
Wiesz czemu wspólnoty-budynki są remontowane ?

mauritus, nie pomyliłeś tematów?
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » niedziela, 19 lis 2006, 21:51

mauritus napisał(a):No i odpowiedziałeś sobie na pytanie.Gromek cnotą nie jest, bo się boi krytyki w debacie.

Jak Twój faworyt unikał debaty 4 lata temu, to nie waliłeś w niego gromami (nomen omen)...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » niedziela, 19 lis 2006, 22:02

A pan Z to odpowie ?
mauritus
Terminator

Postprzez Arkadiusz K » niedziela, 19 lis 2006, 22:37

mauritus ty naprawde jesteś w desperacji. Debta w tvp3 w środę więc czemu się jeszcze podniecasz :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez mauritus » niedziela, 19 lis 2006, 23:31

Ciekawe czy potępi działania posła i jego asystenta ?
Na kartkach wam pytania napisał ? Będzie miał kajet z odpowiedziami czy nie ?
mauritus
Terminator

Postprzez Eureka » poniedziałek, 20 lis 2006, 08:09

mauritus napisał(a):Ciekawe czy potępi działania posła i jego asystenta ?
Na kartkach wam pytania napisał ? Będzie miał kajet z odpowiedziami czy nie ?

A za co ma potępiać posła i Jego asystenta? Ma spełnić twoje życzenia?

A co do korzystania z notatek, to nawet największe umysły tego świata to robią. Korzystający z notatek mają wszystko uporządkowane. Można godzinami mówić pięknie np. o pudełku zapałek, choć z tego żadnych korzyści nie ma. Takie krasomówstwo miastu nie przyniesie splendoru w postaci rozwiązania spraw nurtujących mieszkańców.
Eureka
V.I.P

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg