Gromek boi się debaty

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » sobota, 18 lis 2006, 12:35

Dlaczego Pan Gromek nie chce wystąpić w debacie z panem Bieńkowskim. Przecież to jest szansa na pokazanie swojego programu, co będzie jeśli ja wygram. O to chodzi, chciałbym poznać wizję rozwoju miasta Kołobrzeg podczas prezydentury, któregoś z pretendentów. Słowa o tym, że debaty już były, to nie jest żaden argument, były i się skończyły. W I turze. Teraz jest najważniejszy wybór, bo teraz jeden z dwóch wygra. Nie chodzi o popisy oratorskie, można prostymu słowami powiedzieć co się zrobi. Trafić do ludzi, powiedzieć im czego mają się spodziewać.
Nie rozumiem braku chęci debaty ze strony Pana Gromka. Mało tego, to się ociera o strach przed takową debatą. Jeżeli teraz Pan Gromek nie chce się komunikować z ludźmi, to jego hasła nie są warte funta kłaków.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » sobota, 18 lis 2006, 12:46

Nie piszemy o tym co było 4 lata temu, to nie ma znaczenia.
Piszemy o tym co jest teraz.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez rex » sobota, 18 lis 2006, 13:01

i ludzie chcą zmiany .. obojetne na kogo .. nawet wybraliby kogos bez programu o ile by sie dobrze prezentował :P .. moze to i dobrze .. kolejna osoba na stanowisku prezydenta bedzie miała okazję się (nie)wykazać .. co będzie - zobaczymy
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez rex » sobota, 18 lis 2006, 13:05

nie mówię że nie ma .. (choć nie widziałem programu ani Jego ani p. Bienkowskiego) .. mówię że ludzie po prostu mają dość p. Bienkowskiego .. :P .. dla mnie że PO wygra było oczywiste ..
rex
Mistrz klawiatury

Postprzez M@dF » sobota, 18 lis 2006, 14:07

kALiNeK napisał(a):jakoś ja go nie mam dość wg. mnie Bieńkowski duzo zrobił w Kolobregu, a na Gromka napewno nie zagłosuje bo nie potrafi sie wypowiadać w TV .....

Lepiej, że mówi po "naszemu" niż ma recytować na pamięć wyuczone "mądre" przemówienia, których często sam recytujący nierzadko nie rozumie.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez mauritus » sobota, 18 lis 2006, 14:10

Achaja napisał(a):
kALiNeK napisał(a):jakoś ja go nie mam dość wg. mnie Bieńkowski duzo zrobił w Kolobregu, a na Gromka napewno nie zagłosuje bo nie potrafi sie wypowiadać w TV .....

Bieńkowski potrafi sie wypowiedzieć w TV (nawet Trwam) - i to ma być argument... podziękuje

Ale mówi co wie, drugi kandydat natomiast mówi co nie wie, ewentualnie czyta z kartki.
mauritus
Terminator

Postprzez j0shu4 » sobota, 18 lis 2006, 14:11

no tu to sie raczej nie zgodze
najczesciej z kartki czyta HB nie zaprzeczysz temu
na zyczenie dostarcze nagran ok ?
nie przecze ze posiada duza wiedze merytoryczna , tyle ze niestety ma tez zbyt wielu pomocnikow
j0shu4
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg