Spółki miejskie a wybory prezydenckie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 20:05

A slonko, pedagog odważy się odpowiedzieć na moje pytania ?
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 20:26

Page 5 temat Gromek boi się debaty
mauritus
Terminator

Postprzez wredniak » piątek, 17 lis 2006, 21:41

mauritus napisał(a):A slonko, pedagog odważy się odpowiedzieć na moje pytania ?

Dlaczego ty nie odpowiadasz na pytania tylko piszesz bzdury ? Bo zdajesz sobie sprawe, ze postawilbys w niekorzystnym swietle nie tylko siebie ale rowniez swojego pryncypala.
wredniak
Ważniak

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 23:38

slonkokg napisał(a):
mauritus napisał(a):Page 5 temat Gromek boi się debaty

Poprosze o zadanie pytania tutaj, w poscie, gdyż ilośc postów na stronie zależy od indywidualnych ustawien użytkownika. To co u Ciebie jest na 5 stronie, u mnie może byc na drugiej.

Na normalnej stronie jest na 5. Idź do sąsiada , albo zmień ustawienia. Nie wierzę w te tłumaczenia, wybacz pani pedagog.
mauritus
Terminator

Postprzez mauritus » piątek, 17 lis 2006, 23:40

w którym to ogólniaku takich pedagogów mają ? :evil:
mauritus
Terminator

Postprzez Vin » sobota, 18 lis 2006, 00:20

jak w ktorym ?
nie wiesz ?
to sie w wydziale oswiaty dowiedz

:lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Flo » sobota, 18 lis 2006, 00:24

mauritus napisał(a):w którym to ogólniaku takich pedagogów mają ? :evil:

nie na temat, idz spac :ban:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez M@dF » sobota, 18 lis 2006, 09:21

mauritus napisał(a):
slonkokg napisał(a):

Poprosze o zadanie pytania tutaj, w poscie, gdyż ilośc postów na stronie zależy od indywidualnych ustawien użytkownika. To co u Ciebie jest na 5 stronie, u mnie może byc na drugiej.

Na normalnej stronie jest na 5. Idź do sąsiada , albo zmień ustawienia. Nie wierzę w te tłumaczenia, wybacz pani pedagog.

Słuchaj cwaniaczku z pekaesu. Masz taką opcję jak "preferencje" pod koniec głównej strony na forum. Tam sobie ustawiasz ilość tematów i ilość postów na stronie. Dziwi mnie to, ze tego nie wiesz, bo skoro cały dzien siedzisz na forum zamiast pracowac to powinienes miec forum obcykane. To jak mamy ustawione preferencje forum to nasza prywatna sprawa, a skoro nie potrafisz lub nie chcesz przepisac pytania, ktore chcesz zadac mojej żonie, świadczy tylko o tym jakim amatorem jestes i utwierdza mnie w przekonaniu, ze bardzo dobrze iż zegnasz sie ze stołkiem w UM.
M@dF
Dyskutant

Gadu-Gadu: 2045912

Postprzez Demurrer » sobota, 18 lis 2006, 09:28

mauritus -dlaczego w każdym temacie chcesz wszystkich dyskutantów obrazić?
myślisz, że przysłużyłeś się tym Prezydentowi?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez mauritus » sobota, 18 lis 2006, 11:00

M@dF napisał(a):
mauritus napisał(a):
slonkokg napisał(a):

Słuchaj cwaniaczku z pekaesu. Masz taką opcję jak "preferencje" pod koniec głównej strony na forum. Tam sobie ustawiasz ilość tematów i ilość postów na stronie. Dziwi mnie to, ze tego nie wiesz, bo skoro cały dzien siedzisz na forum zamiast pracowac to powinienes miec forum obcykane. To jak mamy ustawione preferencje forum to nasza prywatna sprawa, a skoro nie potrafisz lub nie chcesz przepisac pytania, ktore chcesz zadac mojej żonie, świadczy tylko o tym jakim amatorem jestes i utwierdza mnie w przekonaniu, ze bardzo dobrze iż zegnasz sie ze stołkiem w UM.

Tego nie wiedziałem i bynajmniej nie jest to powodem do obrażania mojej osoby.
Nie widzę zależności pomiędzy chęcią przepisania tekstu , a amatorstwem, nie żegnam się ze stołkiem. Bez odbioru, sorry za OT.

Wracając do tematu to ogromną naiwnością jest twierdzenie, że w spółkach nie będzie czystek. Nie znam partii , która popiera inną w zamian za dzień dobry.
mauritus
Terminator

Postprzez Vin » sobota, 18 lis 2006, 11:03

mauritus oczywiscie 4 lata temu czystek nie bylo, prawda ?
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg