mauritus napisał(a):A slonko, pedagog odważy się odpowiedzieć na moje pytania ?
slonkokg napisał(a):mauritus napisał(a):Page 5 temat Gromek boi się debaty
Poprosze o zadanie pytania tutaj, w poscie, gdyż ilośc postów na stronie zależy od indywidualnych ustawien użytkownika. To co u Ciebie jest na 5 stronie, u mnie może byc na drugiej.
mauritus napisał(a):slonkokg napisał(a):mauritus napisał(a):Page 5 temat Gromek boi się debaty
Poprosze o zadanie pytania tutaj, w poscie, gdyż ilośc postów na stronie zależy od indywidualnych ustawien użytkownika. To co u Ciebie jest na 5 stronie, u mnie może byc na drugiej.
Na normalnej stronie jest na 5. Idź do sąsiada , albo zmień ustawienia. Nie wierzę w te tłumaczenia, wybacz pani pedagog.
M@dF napisał(a):mauritus napisał(a):slonkokg napisał(a):mauritus napisał(a):Page 5 temat Gromek boi się debaty
Na normalnej stronie jest na 5. Idź do sąsiada , albo zmień ustawienia. Nie wierzę w te tłumaczenia, wybacz pani pedagog.
Słuchaj cwaniaczku z pekaesu. Masz taką opcję jak "preferencje" pod koniec głównej strony na forum. Tam sobie ustawiasz ilość tematów i ilość postów na stronie. Dziwi mnie to, ze tego nie wiesz, bo skoro cały dzien siedzisz na forum zamiast pracowac to powinienes miec forum obcykane. To jak mamy ustawione preferencje forum to nasza prywatna sprawa, a skoro nie potrafisz lub nie chcesz przepisac pytania, ktore chcesz zadac mojej żonie, świadczy tylko o tym jakim amatorem jestes i utwierdza mnie w przekonaniu, ze bardzo dobrze iż zegnasz sie ze stołkiem w UM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 5 gości