Chcemy debaty
W pierwszej turze wyborów prezydenckich zwyciężyło dwóch kandydatów - Janusz Gromek i Henryk Bieńkowski. Czas by starli się w dyskusji.
Debata to z francuskiego „obradować”. W naszej rzeczywistości politycznej to spotkanie kontrkandydatów, które pozwala ocenić wyborcom jacy są na żywo. Jedną debatę w tej kampanii już przerobiliśmy. Niestety nie było na niej kandydata PO, ponieważ właśnie wtedy inaugurował swoją kampanię. Wziął udział w debacie organizowanej przez przedsiębiorców i nie wypadł w niej najlepiej. Jako jedyny czytał z kartki. Teraz jest okazja by błąd naprawić. Henryk Bieńkowski jest otwarty na propozycje: – Zapatruję się na to pozytywnie. Mieszkańcy powinni poznać nasze programy. Powinni znać nasze spojrzenie w przyszłość. Nie tylko oglądać nas na plakatach i ulotkach. Bieńkowski wezwał Gromka do debaty publicznie (patrz reklama str. 7). Janusz Gromek unika i debaty i rozmów o niej. – Proszę się kontaktować w tej sprawie z Sebastianem Karpiniukiem – ucina krótko.
Sebastian Karpiniuk mówi, że nie będą uczestniczyć w debacie organizowanej przez inny komitet wyborczy...
Eureka napisał(a):Demurrer.
Piszesz, że Henryk Bieńkowski jest otwarty na propozycje. Odpowiem Ci, że się mylisz i to poważnie.
.
Demurrer napisał(a):Eureka napisał(a):Demurrer.
Piszesz, że Henryk Bieńkowski jest otwarty na propozycje. Odpowiem Ci, że się mylisz i to poważnie.
.
Eureko. To nie ja piszę. Ja tylko cytuję Rzecz Kołobrzeską.
A tak w ogóle to wszyscy się mylą.
Tylko Ty masz rację. I to nic, że piszesz zupełnie nie na temat.
Jeszcze raz usłyszę Azbest stop, to się oplakatuję i rozpocznę akcję - Stop oszołomstwu i natręctwu politycznemu.

Flo napisał(a):Demurrer napisał(a):Eureka napisał(a):Demurrer.
.
Eureko. To nie ja piszę. Ja tylko cytuję Rzecz Kołobrzeską.
A tak w ogóle to wszyscy się mylą.
Tylko Ty masz rację. I to nic, że piszesz zupełnie nie na temat.
Jeszcze raz usłyszę Azbest stop, to się oplakatuję i rozpocznę akcję - Stop oszołomstwu i natręctwu politycznemu.
Ty tez skomentowales artykul tego brukowca, wiec nie pisz ze "to nie ja pisze"
Nie chodzi mi o konkretne zdanie, a o calosc czyli:
Ciekawe czy tak też będą wyglądały rządy Pana Gromka?
Co Pan sądzi o takie i takiej inwestycji? Jaką podejmie Pan decyzję?
Proszę zapytać posła Karpiniuka.

Eureka napisał(a):Konsul, debata jest niezbędna i konsutacje społeczne również. Nie robił tego Bieńkowski i dlatego narobił tyle bubli. Teraz pokochał debaty, jak ludzie wyrazili sprzeciw takiemu stylowi rządzenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości