Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Flo » wtorek, 7 lis 2006, 23:09

kulA napisał(a):
Flo napisał(a):
kulA napisał(a):widze cala rzesza optymistow, kilka meczy i juz koniec widza, a jeszcze nie dawno wszyscy tak chwalili karola, zreszta rok temu tez uwazano ze najwieksza gwiazda zespolu jest trener, laska "kibicow" na pstrym koniu jezdzi

widziales jakikolwiek mecz w tym sezonie?

widzialem 3 kwarty meczu ze stala

to faktycznie masz obiektywne zdanie :lol:

proponuje zobaczyc kogo Karol, postanowil wyrzucic samowolnie z druzyny - Chris Daniels
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » wtorek, 7 lis 2006, 23:13

Flo napisał(a):
kulA napisał(a):
Flo napisał(a):
kulA napisał(a):widze cala rzesza optymistow, kilka meczy i juz koniec widza, a jeszcze nie dawno wszyscy tak chwalili karola, zreszta rok temu tez uwazano ze najwieksza gwiazda zespolu jest trener, laska "kibicow" na pstrym koniu jezdzi

widziales jakikolwiek mecz w tym sezonie?

widzialem 3 kwarty meczu ze stala

to faktycznie masz obiektywne zdanie :lol:

alez ja nie mowie ze mam obietywny poglad, uwazam tylko ze tak modne ostatnio w kolobrzegu zrzucanie calej winy na trenera nie koniecznie musi byc dobre, to dopiero poczatek sezonu, prokom tez nie gra na miare oczekiwan i co? oceniajmy po jednej rundzie a nie juz chcemy wlaczac karuzele trenerska, takie jest moje zdanie, na efekty trzeba poczekac a Karol nie mial jeszcze nawet jednego sezonu
kulA
Rycerz forum

Postprzez EKG » środa, 8 lis 2006, 08:04

Po prostu bierze się to z tego, że w tamtym roku tłumaczono, że zrezygnowano z usług ludzi, którzy wywalczyli awans bo nie daliby rady w ekstraklasie. Zatrudniono nowych (wyrobników), którzy nic nie grali i dopiero wymiana trenera szczęśliwie doprowadziła do potrzebnych jak powietrze zwycięstw, choć i tak byśmy nie spadli. W tym roku znowu zarząd według mnie niepotrzebnie i na wyrost trąbił, że Karol miał wolną rękę, żę powoli i rozwarznie skompletował drużynę, która doświadczeniem i polotem plus odpowiedni okres przygotowawczy (bez perturbacji) z powodzeniem zagra o "ósemkę". Znowu "nadmuchano balon" (przedsezonowe wypowiedzi prezesa, Karola), a teraz przegrywamy te mecze, które musieliśmy lub powinniśmy wygrać. Nie wymagam wygranej z Prokomem, czy Anwilem, Polpak też jest mocny, no ale Gipsar, czy ostatni mecz, były do wygrania. A ponieważ "łaska kibica na pstrym koniu ........."- mamy wpisy i krzyki domagające się głowy. Czyjej? Karola, niestety.... :wink:
EKG
Ważniak

Postprzez Flo » środa, 8 lis 2006, 11:37

Przed sezonem mowili nam kibice Turowa ze Karol sciagajac swoich: Avlijas, Machowski, Hughes moze nas utopic. Machowski sie po prostu wypalil. Jeden dobry mecz i zaczyna byc tragedia, moze dlatego ze nie gra na trojce? Prawie nie oddaje rzutow za 3 w czym jest swietny. Kto go tak przestawil?

W Avlijasa nie wierze, zaden jego przeblysk nie zmieni o nim zdania.

Hughes to typowy prywaciarz, ktory nie powinien rzuacac za 3, niech tylko wjezdza na kosza ale czasem przydalyby sie podania.

Czy tylko wysmiewany przez kibicow z innych klubow Rafal Bigus cos gra w tym zespole? Tak tylko Bigus trzyma poziom. Powinno byc teraz glupio przesmiewca.

Na Danielsa tez nie mozna sie obrazac bo tylko Pettway lepiej blokuje i zbiera. Swoja droga maszyna do blokow.

Szkoda ze Grzesiu Arabas obnizyl loty, bo uwazam ze jest to kluczowa postac w zespole

I czemu Mrozek i Vitas tak malo graja?
Flo
Arcymistrz

Postprzez QB » piątek, 10 lis 2006, 13:46

ja wiem czy nadmuchano balon, z takim składem spokojnie powinnismy sie bic po play-off

widac iz karol nie umie budowac zespołu, bo zupełnie inaczej sie prowadzi juz zbudowany zespol, mial wolna reke sprowadzal kogo chcial, niektóre wybory jak dla mnie nie trafione - Avlijas który zabiera miejsce mlodym naszym, przepakowany obwód a braki pod koszem,

brak jakiejs mysli taktycznej, ja naliczylem z 3-4 zagrywki:|, zero zagryweg na machowskiego mrozka, to sa strzelcy którzy nie wypracuja sobie pozycji z piłka w ręku, musza dostac serie zasłon i być wyprowadzeni na pozycje, dalej - brak zagrywek pod Danielsa co widac bylo gdy sam musial kozlowac cale boisko zeby mie cpilke,

filozofia Karola wyglada mniej wiecej tak: DAĆ PIŁKE HUGHESOWI I JAKOS TO BEDZIE:|

to juz kolejny raz - to samo co w Turowie, i chyba skonczy sie tak samo musi
QB
Twardziel

Postprzez Flo » sobota, 11 lis 2006, 13:37

dzisiaj w Polsacie Sport o 18 mecz z Kociewiem
Flo
Arcymistrz

Postprzez Martius » sobota, 11 lis 2006, 13:49

dlaczego tak mało gra kikowski ...?
wez no ktos mi odpowiedz na to nurtujace mnie pytanie ...
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Flo » sobota, 11 lis 2006, 14:13

Martius napisał(a):dlaczego tak mało gra kikowski ...?
wez no ktos mi odpowiedz na to nurtujace mnie pytanie ...

dzisiaj w ogole nie zagra bo ma kontuzje

Dlaczego malo?

Bo jeszcze jest mlody i popelnia bledy, co jest zrozumiale w jego wieku. Rzuca bezsensowna trojke po dwoch niecelnych innych zawodnikow (ze Stala). Urywaja mu sie przeciwnicy w obronie. Sorry ale nie mozemy przegrywac jeszcze wiecej kosztem szkolenia jednego typa. Ma potencjal i bedzie coraz wiecej gral spokojnie.
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » sobota, 11 lis 2006, 14:45

Dłuższa przerwa Robinsona

Obrońca Polpharmy Starogard Gdański Whitney Robinson na jednym z treningów nabawił się kontuzji kolana, która na dłuższy czas wykluczy go z gry.

Robinson po słabym początku sezonu spisywał się z meczu na mecz coraz lepiej i od dobrego meczu z Unią Tarnów (26 punktów) zaczął tworzyć zgrany duet z Gregiem Harringtonem.

Nie wiadomo czy starogardzki zespół rozwiąże kontrakt z zawodnikiem, czy może znajdzie zastępstwo na czas kontuzji Whitneya.

klik

Maja pecha bo akurat przed samym meczem z Kotwica
Flo
Arcymistrz

Postprzez Martius » sobota, 11 lis 2006, 18:29

nie wyglada to za dobrze ;/ rozciagaja nasza obrone jak tylko moga :(
Martius
Mieszka tu

Postprzez Flo » sobota, 11 lis 2006, 18:30

Martius napisał(a):nie wyglada to za dobrze ;/ rozciagaja nasza obrone jak tylko moga :(

za duza rotacja, Howell nic nie gra
Flo
Arcymistrz

Postprzez Martius » sobota, 11 lis 2006, 18:49

kilka celnych rzutow za 2 ,1jeden za 3 tylko zeby nie liczyli na ciagla taka skutecznosc bo to moze sie zle skonczyc
Martius
Mieszka tu

Postprzez Basketman » sobota, 11 lis 2006, 19:00

jak narazie jest ok, powinnismy prowadzić, ale nie trafiamy spod samego kosza.
Basketman
V.I.P

Postprzez Martius » sobota, 11 lis 2006, 20:29

Polpharma – Kotwica: Jak Kotwica, to dogrywka

http://www.plk.pl
poszukajcie przeczytajcie
Martius
Mieszka tu

Postprzez EKG » sobota, 11 lis 2006, 20:55

Jak dla mnie niezły mecz.
EKG