objawy buractwa w mieście

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez report » sobota, 4 lis 2006, 13:41

Peny napisał(a):report niestety bywam tu tylko na weekendy, chociaz bardzo chetnie pobawilabym sie w dziennikarza, serio! Jesli szukacie weekendowego dziennikarza - ja sie pisze :)
Ja tylko mowie co mysle.. Nie musisz sie zmieniac, nie kaze Ci... to tylko moja opinia :)

okis - przybywaj - akurat w sobote mamy wolne moce - całus
report

Postprzez Mafi » sobota, 4 lis 2006, 14:50

skorp!on napisał(a):Wkładanie przez różne mendy ulotek wyborczych za wycieraczki w aucie. Dziś zbierałem z szyby resztki mokrych małych części tych ulotek. Cholerni debile. [...]

Te "mendy" i ci "cholerni debile" zarabiają w ten sposób na studnia/rodzinę/życie... Uważaj na słowa i ciesz się, że Ty nie musisz tego robić.

Aha. Dla mnie przykładem buractwa jest właśnie takie narzekanie, jak "kolegi" wyżej.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Uri » sobota, 4 lis 2006, 15:14

Peny napisał(a):mi sie nie podoba sposob robienia reportazy do wydarzen dnia w tkk... niekulturalnie jest przerywac, wchodzic w slowo osobom, z ktorymi przeprowadza sie wywiad... nie chce tu uzyc slowa buractwo, bo to pod buractwo calkiem jeszcze nie podchodzi...ale jest calkiem niesmaczne

tak robi też niezwykle w Polsce, z niewiadomych mi powodów, ceniona pani red_aktor Monika Olejnik... burak w orlim przebraniu
Uri
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Peny » sobota, 4 lis 2006, 15:18

Uri napisał(a):
Peny napisał(a):mi sie nie podoba sposob robienia reportazy do wydarzen dnia w tkk... niekulturalnie jest przerywac, wchodzic w slowo osobom, z ktorymi przeprowadza sie wywiad... nie chce tu uzyc slowa buractwo, bo to pod buractwo calkiem jeszcze nie podchodzi...ale jest calkiem niesmaczne

tak robi też niezwykle w Polsce, z niewiadomych mi powodów, ceniona pani red_aktor Monika Olejnik... burak w orlim przebraniu

tak, ale nie sa to wiadomości tylko jej program, w ktorym to ona ustala w jaki sposob bedzie "maglowala" gosci
Peny
Terminator

Postprzez Uri » sobota, 4 lis 2006, 15:34

cóż, dla mnie to bez różnicy. "pani" Olejnik nie zaprasza gości na rozmowę, tylko używa ludzi do poparcia jakiejś swojej wizji politycznej, a jeśli jej się nie udaje to bezczelnie wpada w słowo i zmienia temat, buractwo jak się patrzy (zresztą każde politykowanie przez dziennikarzy to srom i buractwo)
Uri
Weteran

Postprzez Mafi » sobota, 4 lis 2006, 15:38

Eee... to ja też wymienię...

No więc... jak mężczyzna nie przepuszcza kobiety w drzwiach i jak idzie i pluje i nie pomaga nosić siatek z zakupami... ;p OOoo... ;p buractwo ;p

Albo jak w obecności kobiet przeklina ;p to też buractwo ;p
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Uri » sobota, 4 lis 2006, 15:40

Mafi napisał(a):Albo jak w obecności kobiet przeklina ;p to też buractwo ;p

oj znam ja i kobiety, przy których etatowym przeklinaczom idzie się jeno zaczerwienić ;-)
Uri
Weteran

Postprzez Mafi » sobota, 4 lis 2006, 15:42

Uri napisał(a):
Mafi napisał(a):Albo jak w obecności kobiet przeklina ;p to też buractwo ;p

oj znam ja i kobiety, przy których etatowym przeklinaczom idzie się jeno zaczerwienić ;-)

Ja też sobie lubię czasem przeklnąć ;p No może nie lubię, ale zdarza mi się wypsnąć ;p
Natomiast meczu to lepiej ze mną nie oglądać... klnę jak szewc :oops:

Ale mogłam wymienić to co mi się podobało to sobie wymieniłam ;p
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Mafi » sobota, 4 lis 2006, 15:47

skorp!on napisał(a):
Mafi napisał(a):
skorp!on napisał(a):Wkładanie przez różne mendy ulotek wyborczych za wycieraczki w aucie. Dziś zbierałem z szyby resztki mokrych małych części tych ulotek. Cholerni debile. [...]

Te "mendy" i ci "cholerni debile" zarabiają w ten sposób na studnia/rodzinę/życie... Uważaj na słowa i ciesz się, że Ty nie musisz tego robić.

Aha. Dla mnie przykładem buractwa jest właśnie takie narzekanie, jak "kolegi" wyżej.

Bardzo uważam na słowa i wiem co pisze. Nie wiesz natomiast czym ja się kiedyś zajmowałem, gdy nie miałem pracy. Zyję na tym świecie trochę dłużej od Ciebie, więc swoje wiem. Ty również waż słowa. Mam prawo pisać na forum co mi się podoba.

Wracając do tematu. Zazwyczaj takie ulotki wyrzucam tuż przed wejściem do auta, bo nie nawidzę spamu. Mój samochód jest moją własnością i żaden ciołek nie będzie mi go dotykał. Pracowałem na niego całe życie biorąc różne niezbyt ciekawe prace. Nigdy nikomu nie szkodziłem i nie byłem upierdliwy. I tak chciałbym, aby było wobez mnie. Więc wkładanie ulotek na mokra szybę uważam za kretyństwo. mam lepsze zajęcia niż zabawę z drapywanie szyby. jak dorobisz się czegoś w życiu (na co czekałaś kilk lat) to wspomnisz moje słowa.

Chyba właśnie nie wiesz co piszesz. Nie obchodzi mnie ile żyjesz na tym świecie- widocznie masz swój własny świat skoro piszesz takie rzeczy. I nie chodzi o to co, ale w jaki sposób.

I skoro nie miałeś pracy i zajmowałeś się "czymś" to tym bardziej powinieneś się hamować i darować sobie takie epitety jak "mendy" czy "cholerni debile".

I ja również mam prawo pisać na forum co mi się podoba więc mi tu z nie wyskakuj z ojcowskimi tekstami.

[Btw]: mam kolegę, który zajmuje się roznoszeniem takich ulotek i nie uważam go ani za cholernego debila ani za mende, a tym bardziej żeby robił coś kretyńskiego- najzwyczajniej na świecie zarabia uczciwą pracą. Więc to Ty waż słowa. I żeby Ciebie nigdy nikt mendą czy cholernym debilem nie nazwał i skończyłam. Masz swój świat i jak widac nie ma z Toba o czym dyskutować, a o dyskusji na poziomie nie ma mowy...
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Mafi » sobota, 4 lis 2006, 15:53

ptaku napisał(a):
Mafi napisał(a):Ja też sobie lubię czasem przeklnąć ;p No może nie lubię, ale zdarza mi się wypsnąć ;p
Natomiast meczu to lepiej ze mną nie oglądać... klnę jak szewc :oops:

Ale mogłam wymienić to co mi się podobało to sobie wymieniłam ;p

Klniesz jak szewc ?? Nie słyszałem... A całkiem blisko byłem :lol:

Dobrze, że nie słyszałeś ;) Przynajmniej się teraz wstydzić nie muszę ;)

Zresztą... walczę z tym i już prawie nie przeklinam ;) :lol: ;p
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Flo » sobota, 4 lis 2006, 16:02

ptaku napisał(a):
Mafi napisał(a):Dobrze, że nie słyszałeś ;) Przynajmniej się teraz wstydzić nie muszę ;)

Jeśli ja nie słyszałem to nikt nie słyszał :P A więc można uznac, że tego nie było :P

bede burakiem i powiem ze ja slyszalem :lol:
Flo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark