karolina napisał(a):a wedlug was obecnie co moze byc "uzasadnieniem aborcji"???
Pisałam o tym wcześniej... gwałt, zagrożenie życia matki, uszkodzony płód... przeczytaj wcześniejsze wypowiedzi...
karolina napisał(a):a wedlug was obecnie co moze byc "uzasadnieniem aborcji"???
Mafi napisał(a):Stavro napisał(a):Mafi napisał(a):Wtedy każda by szła i mówiła, że stosowała antykoncepcję... nieżyciowe to trochę co piszesz
A młoda laska, której się chciało? No cóż... skoro dojrzała do tego, żeby "jej się chciało" to trzeba ponosić konsekwencje.
Dla mnie żaden z tych przykładów nie jest uzasadnieniem do aborcji.
to czy stosowala na pewno mozna sprawdzic...
Jak sprawdzisz czy używała/li gumki i pękła?Stavro napisał(a):a co jej sie chcialo...bzykac?? tylko mlodym laskom sie chce?? bez przesady...
To nie moje słowa tylko karoliny
karolina napisał(a):ja mowie o ciazy gdy dziewczyna idzie do lozka z facetem bez zabezpieczenia a niestety coraz mlodsze sa takie stad ta "mloda", kieruje sie chwila i emocjami,ale to tylko moje zdanie

Mafi napisał(a):Stavro napisał(a):
gumki to moze i nie...ale tabletki raczej tak:)
Ludzie to kombinatorzy... każdy by szedł i mówił, że gumka pękła
Dla mnie bez sensu
Jest jak jest i niech tak zostanie

Stavro napisał(a):karolina napisał(a):ja mowie o ciazy gdy dziewczyna idzie do lozka z facetem bez zabezpieczenia a niestety coraz mlodsze sa takie stad ta "mloda", kieruje sie chwila i emocjami,ale to tylko moje zdanie
to ma pecha...
i to nie jest powod do aborcji...
albo rozum albo klopoty...![]()
karolina napisał(a):ja mowie o ciazy gdy dziewczyna idzie do lozka z facetem bez zabezpieczenia a niestety coraz mlodsze sa takie stad ta "mloda", kieruje sie chwila i emocjami,ale to tylko moje zdanie
karolina napisał(a):Stavro napisał(a):karolina napisał(a):ja mowie o ciazy gdy dziewczyna idzie do lozka z facetem bez zabezpieczenia a niestety coraz mlodsze sa takie stad ta "mloda", kieruje sie chwila i emocjami,ale to tylko moje zdanie
to ma pecha...
i to nie jest powod do aborcji...
albo rozum albo klopoty...![]()
stavro i do tego daze

karolina napisał(a):
stavro i do tego daze

karolina napisał(a):nie martus wlanie nie jestem za legalizacja ale o tym przypoadku co podalas nie powinno sie brac go pod uwage przy rozpatrywaniu aborcji---rozumiesz teraz?
Mało precyzyjnie się wyrażasz
Albo to ja... nie kumam.

Mafi napisał(a):karolina napisał(a):nie martus wlanie nie jestem za legalizacja ale o tym przypoadku co podalas nie powinno sie brac go pod uwage przy rozpatrywaniu aborcji---rozumiesz teraz?
Kompletnie nie rozumiemMało precyzyjnie się wyrażasz
Albo to ja... nie kumam.
Spoko. Każdy ma swoje zdanie i tak zostanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości