karolina napisał(a):[
bo to glupota tych lasek,poza tym to dziewczyny co mialy glowe gdzie indziej i nie myslaly:),aborcja ta,odpowiednie podstawy,moze troche rozszerzone niz obecne,
nie tylko "glupie" laski zachodza w ciaze...niechcacy...
karolina napisał(a):[
bo to glupota tych lasek,poza tym to dziewczyny co mialy glowe gdzie indziej i nie myslaly:),aborcja ta,odpowiednie podstawy,moze troche rozszerzone niz obecne,
karolina napisał(a):a ja tu mowie o problemach pozniejszych z ciaza np niemoc w utrzymaniu dziecka itp, a nie ze lasce sie zachcialo,nie pomyslala i ma...
karolina napisał(a):a ja tu mowie o problemach pozniejszych z ciaza np niemoc w utrzymaniu dziecka itp, a nie ze lasce sie zachcialo,nie pomyslala i ma...
karolina napisał(a):aborcja ta,odpowiednie podstawy,moze troche rozszerzone niz obecne
karolina napisał(a):Vin napisał(a):karolina napisał(a):moglo by nawet jakby aborcja byla nielegalna---dlatego mowie bez wzgledu na przepisy czarny rynek kwitnie wiec co im szkodzi zalegalizowac,niech tylko odpowiednie przepisy ustanowia,nie wiem np jak obecnie jest chyba do 3 miesiecy to niech zrobia do miesiaca i tyle
do miesiaca ?
czesto dopiero w 2 - 3 dziewczyny orientuja sie, ze sa w ciazy
karolina napisał(a):przyklad: kobieta "wpadla" stosowala antykoncepcje ktora zawiodla,nie stac na utrzymanie dziecka,,........lub mloda laska ktorej sie chcialo ktora stac na wychowanie-tzn ma zabezpieczenie finansowe---ale nie chce miec jeszcze dziecka----ktora opcja wedlug ciebie???
Mafi napisał(a):Wtedy każda by szła i mówiła, że stosowała antykoncepcję... nieżyciowe to trochę co piszesz
A młoda laska, której się chciało? No cóż... skoro dojrzała do tego, żeby "jej się chciało" to trzeba ponosić konsekwencje.
Dla mnie żaden z tych przykładów nie jest uzasadnieniem do aborcji.
Stavro napisał(a):Mafi napisał(a):Wtedy każda by szła i mówiła, że stosowała antykoncepcję... nieżyciowe to trochę co piszesz
A młoda laska, której się chciało? No cóż... skoro dojrzała do tego, żeby "jej się chciało" to trzeba ponosić konsekwencje.
Dla mnie żaden z tych przykładów nie jest uzasadnieniem do aborcji.
to czy stosowala na pewno mozna sprawdzic...

Stavro napisał(a):a co jej sie chcialo...bzykac?? tylko mlodym laskom sie chce?? bez przesady...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości