K@sia napisał(a):Zalegalizowac aborcje?-TAK!
Kazdy ma swoje przekonania i decyzje o tym czy poddac sie zabiegowi to czy nie powinien podjac sam a nie dlatego ze tak każa "mocherki". wiadomo ze wszystko co zakazane pociaga bardziej...moze wlasnie gdyby aborcja byla legalna to jej liczba spadłaby. Zabiegi legalne przecież mozna poprzedzic terapia psychologiczna...A nielegalnie-coz...placisz lekarzowi i "problem" z glowy....nikt nnie prosi cie zyby to przemyslec....
A oddawać dzieci do adopcji...no coz-dobre roziazanie...tylko dlaczego domy dziecka sa tak przepelnione.....?
Dobrze pomyslane rozwiazanie pozowoli zalegalizowac aborcje i utrzymac nad nia kontrole...tylko nasze "wielki glowy" musza sformulowac jaka madra ustawe.....
karolina napisał(a):jak ktos chce to sie uprze argument---a czy wiesz ze moglo by cie nie byc-- nie jest zbytnio przekonywujacy

karolina napisał(a):to bezsens teraz co piszesz---aborcja aborcja--ludzie znajduja przerozne sposoby na "pozbycie sie ciazy" ,a to co napisales nie ma sie nijak,bo skoro ktos by urodzil to po co pozniej pistolet do glowy,zawsze mozna oddac do domu dziecka lub zastepczej rodzinie
karolina napisał(a):moglo by nawet jakby aborcja byla nielegalna---dlatego mowie bez wzgledu na przepisy czarny rynek kwitnie wiec co im szkodzi zalegalizowac,niech tylko odpowiednie przepisy ustanowia,nie wiem np jak obecnie jest chyba do 3 miesiecy to niech zrobia do miesiaca i tyle
karolina napisał(a):moglo by nawet jakby aborcja byla nielegalna---dlatego mowie bez wzgledu na przepisy czarny rynek kwitnie wiec co im szkodzi zalegalizowac,niech tylko odpowiednie przepisy ustanowia,nie wiem np jak obecnie jest chyba do 3 miesiecy to niech zrobia do miesiaca i tyle
Vin napisał(a):karolina napisał(a):moglo by nawet jakby aborcja byla nielegalna---dlatego mowie bez wzgledu na przepisy czarny rynek kwitnie wiec co im szkodzi zalegalizowac,niech tylko odpowiednie przepisy ustanowia,nie wiem np jak obecnie jest chyba do 3 miesiecy to niech zrobia do miesiaca i tyle
do miesiaca ?
czesto dopiero w 2 - 3 dziewczyny orientuja sie, ze sa w ciazy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości