j0shu4 napisał(a):wypracowany kilka lat temu kompromis i obowiazujace ustawodawstwo moim zdaniem wypelnia temat , jest problem z egzekwowaniem tego prawa przez lekarzy odmawiajacych aborcji ale to temat na zupelnie inna rozmowe
Dokładnie.

j0shu4 napisał(a):wypracowany kilka lat temu kompromis i obowiazujace ustawodawstwo moim zdaniem wypelnia temat , jest problem z egzekwowaniem tego prawa przez lekarzy odmawiajacych aborcji ale to temat na zupelnie inna rozmowe

j0shu4 napisał(a):Stavro tu nie chodzi o kase tylko odmowe wykonania zabiegu ze wzgledu na przekonania
nie zrozumiales przeslania
Flo napisał(a):zalegalizowac ale jakas kontrole trzymac - tzn aborcja TAK ale u specjalistow a nie w przydroznym barze
Mafi napisał(a):Flo napisał(a):zalegalizowac ale jakas kontrole trzymac - tzn aborcja TAK ale u specjalistow a nie w przydroznym barze
Jak się zalegalizuje tak całkowicie, to nie sądzę, żeby dało radę trzymać nad tym kontrolę...
j0shu4 napisał(a):Stavro tu nie chodzi o kase tylko odmowe wykonania zabiegu ze wzgledu na przekonania
nie zrozumiales przeslania
Tisaja napisał(a):Widzę, że niepoluarną opinie wygłoszę..
Jestem za legalizacja aborcji...
Nie uważam, jak osoby wypowiadające się przede mną, ze jest to środek antykoncepcyjny.. Jednak sa bardzo różne sytuacje życiowe... i nie państwu decydować, co wolno, a czego nie... Niechaj to pozostanie w sumieniach i wyborze ludzi, którzy sie na to decydują.
A

Tisaja napisał(a):Widzę, że niepoluarną opinie wygłoszę..
Jestem za legalizacja aborcji...
Nie uważam, jak osoby wypowiadające się przede mną, ze jest to środek antykoncepcyjny.. Jednak sa bardzo różne sytuacje życiowe... i nie państwu decydować, co wolno, a czego nie... Niechaj to pozostanie w sumieniach i wyborze ludzi, którzy sie na to decydują.
Aborcja istnieje... lekarze ja wykonują, kobiety płaca...
Po co taka ściema? Po co utrudniać cos ,co i tak nie jest łatwa decyzją?
Tisaja napisał(a):A mnie sie wydaje, ze zyjemy w wolnym kraju...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości