scotsman napisał(a):ale nie 13 14 czy 15 latki...w dzisiejszych czasach dzieciaki szybko dojrzewaja...
Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci. Tym 14-latkom nasiąkła czymś bardzo złym...
scotsman napisał(a):ale nie 13 14 czy 15 latki...w dzisiejszych czasach dzieciaki szybko dojrzewaja...
Arkadiusz K napisał(a):No i dostali 3 miesiące poprawczaka. Nie wiem czy sie śmiać czy płakać.
Koala napisał(a):Arkadiusz K napisał(a):No i dostali 3 miesiące poprawczaka. Nie wiem czy sie śmiać czy płakać.
nie poprawczaka tylko areszt a to jest roznica
a jak juz pojda do poprawczaka to wyjda dopiero jak beda mieli 21 lat i co beda mieli nic stracone zycie przyszłosc i zostana jeszce gorszymi bandziorami

Koala napisał(a):Arkadiusz K napisał(a):No i dostali 3 miesiące poprawczaka. Nie wiem czy sie śmiać czy płakać.
nie poprawczaka tylko areszt a to jest roznica
a jak juz pojda do poprawczaka to wyjda dopiero jak beda mieli 21 lat i co beda mieli nic stracone zycie przyszłosc i zostana jeszce gorszymi bandziorami
Koala napisał(a):nie poprawczaka tylko areszt a to jest roznica
SatH^Raa napisał(a):[
Sądzilibyście nauczyciela dlatego, że któryś z jego uczniów popełnił samobójstwo np. po usadzeniu na drugi rok?
Flo napisał(a):pomysl z gimnazjami jest po prostu chybiony, kiedy ktos sie do tego przyzna?
Zlikwidowanie egzaminów wstępnych wyrównuje szanse młodzieży na kwalifikację do studiów na dobrych uczelniach.
Na egzaminie z j. polskiego tak samo trzeba napisać pracę. Może krótszą, ale jest na nią odpowiednio mniej czasu. A czytanie ze zrozumieniem? Chyba dobrze, że w kształceniu kładzie się tak duży nacisk na czytanie ze zrozumieniem, a potem się to sprawdza na egzaminie,
.O ile o formę pisemnej starej czy nowej matury mógłbym się jeszcze spierać, to co do ustnego egzaminu mój sąd jest najbardziej jednoznaczny i kategoryczny.Egzamin ustny Na stary bym się w ogóle nie przygotował i bym poszedł zdawać z biegu. Zdałbym. Na nowy musiałem coś zrobić. I nie prawda, że maturzyści nie powtórzą sobie innych zagadnień. Nauczyciele od polskiego już o to zadbają. Chyba wszyscy w klasie maturalnej robią sprawdziany powtórkowe z epok, od których to głównie zależy czy ktoś dostanie promocję i zostanie dopuszczony do matury. Bo jeśli ktoś ich nie zalicza, to powtórzy sobie klasę.
.I nie deprecjonujcie posiadania nowej matury, ze względu na amnestię. Bo ja swoją zdałem dzięki pracy i wiedzy.
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości