Akcja znicz itp...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez FiDo » niedziela, 29 paź 2006, 19:35

nie wiem.. nie wiem.. nie pamietam jak to wyglada. (nie)pocieszajaca mysl jest taka, ze nie tylko Kolobrzeg ma ten problem.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez kołysanka » niedziela, 29 paź 2006, 20:15

ziomuś, proszę... owszem, komunikacja miejska w miastach, ale miedzy nimi?
nie, dziękuję - wystarczająco nadoświadczam się specyfiki jej działalności dojeżdżając na i z uczelni :lol:
a jeżeli przychodzi mi jechać do Szczecina we Wszystkich Świętych, to rzeczywiście, grzecznie parkuję w centrum, a dalej tramwajem - szybciej, względnie wygodnie i bezpiecznie
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Koala » wtorek, 31 paź 2006, 09:42

ziomuś napisał(a):A wzdłuż ulicy św. Wojciecha też nie można parkwoać, bo jak mnie pamięć nie myli tam policja zakazuje postoju

parking pod sukcesem parking optimala i z tego co pamietam chyba w poblizu brokatu mozna było stac w tamtym roku

a dla bezpieczenstwa zrobia tak ze bedzie tylko jeden kierunek wjazd od <6dewizji i wyjazd radzikowem> ograniczenie do 30 na godzine
Koala
Mistrz klawiatury

Gadu-Gadu: 5257236

Postprzez mtex » wtorek, 31 paź 2006, 19:11

Przy takiej pogodzie tzreba szczegolnie uwazac :!:
mtex
Bywalec

Postprzez qrczak » wtorek, 31 paź 2006, 21:25

Ja na szczęście od kilku już lat nie pokonuję w Święto Zmarłych trasy do Trójmiasta i z powrotem. Przez ładnych parę lat jeździłem i przekonałem się, że akcja Znicz jest widoczna tylko i wyłącznie koło cmentarzy. Tam policja jest potrzebna, kierują ruchem i jest to potrzebne. Poza cmentarzami ich niestety nie widać, no chyba, że w miejscach gdzie zawsze mają szanse złapać kogoś na przekroczeniu prędkości. I całe to zadęcie medialne na temat akcji Znicz. Co roku mnie bawiło to wszystko, ruszając w drogę zastanawiałem zza którego krzaka wyskoczy pierwszy Znicz. Jakos nigdy nie było go widać, a juz na pewno nie w miejscach, które są niebezpieczne. Jak już się trafił jakiś zabłądzony Znicz to stał przy dwupasmówce, za drzewem lub krzakami i liczył dochody z mandatów.

Akcja może i potrzebna, ale mocno przereklamowana. Takie jest moje zdanie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez mtex » czwartek, 2 lis 2006, 10:09

trzy tysiace pijanych kierowcow - i niech ktoś powie ,że takie akcje sa niepotrzebne
mtex
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark