boss napisał(a):ile sondaży tyle wyników życie zweryfikuje te wyniki...są osoby , które robią tylko frekfencje na liście a tak naprawde do fotele jest trzech kandydatow........
rewo napisał(a):Piszę bo zaintrygowało mnie kto przeprowadzał tę sondę, czy któreś z naszych lokalnych ugrupowań politycznych, a może ktoś inny, np. któraś z gazet, a może to inicjatywa KGB?
Jeśli ktoś coś wie niech napisze więcej o ankiecie i przede wszystkim czy i gdzie będzie można się zapoznać z jej wynikami?
Bardziej prawdopodobne jest, że to zlecenie obecnego prezydenta.

Wald napisał(a):rewo napisał(a):Piszę bo zaintrygowało mnie kto przeprowadzał tę sondę, czy któreś z naszych lokalnych ugrupowań politycznych, a może ktoś inny, np. któraś z gazet, a może to inicjatywa KGB?
Jeśli ktoś coś wie niech napisze więcej o ankiecie i przede wszystkim czy i gdzie będzie można się zapoznać z jej wynikami?
Krąg poszukiwań można zawęzić do tych dwóch komitetów wyborczych, o których pytano nt. drugiej rundy.Bardziej prawdopodobne jest, że to zlecenie obecnego prezydenta.
Też jestem ciekaw, czy wyniki tej sondy będą gdzieś opublikowane, czy to tylko badanie rynku na własny użytek
Wald napisał(a):Krąg poszukiwań można zawęzić do tych dwóch komitetów wyborczych, o których pytano nt. drugiej rundy. Bardziej prawdopodobne jest, że to zlecenie obecnego prezydenta.
.ewe napisał(a):Jak widaćz wieloletnich doświadczeń takie sondaże tylko robią wodę z mózgu, i nigdy nie oddają rzeczywistosci. Przykład: ostatnie wybory. Więc po co je robić? Po co wywalać kasę , nawet niewielką i sugerować coś co nie jest . Powiem więcej , jakiekolwiek sondaże w tym temacie w czasie trwania kampanii powinny być zabronione.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości