młodziaki w koprze

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Peny » poniedziałek, 23 paź 2006, 18:06

redlovebloodgirl napisał(a):
QB napisał(a):Długo nie bylem ale ponoc zielone juz nie jest zielone???

cooo? :shock: we wrzesniu jeszcze bylo no...zielone ;)
ludzie z kopernika, dajcie znac co i jak bo tu zaraz padne z wrazenia :/

Zielone jest inne niz bylo kiedys... :cry: teraz takie twarde i niewygodne... pozatym jest pozbawione dedykacji dla dziewczyn z 1e :maruda: :P
Peny
Terminator

Postprzez QB » wtorek, 24 paź 2006, 19:35

no tak mi sie zdawało ze cos z nim zrobili, to wina Układu i Szarej Sieci!!! Jak widac wpływ agentury jest wszędzie, ale szeroko rozumiane siły patriotyczne zbadaja ta sprawę! :wink:

a tak powaznie , Szybowski jeszcze pracuje??
QB
Twardziel

Postprzez Olcia » wtorek, 24 paź 2006, 19:59

QB napisał(a):no tak mi sie zdawało ze cos z nim zrobili, to wina Układu i Szarej Sieci!!! Jak widac wpływ agentury jest wszędzie, ale szeroko rozumiane siły patriotyczne zbadaja ta sprawę! :wink:

a tak powaznie , Szybowski jeszcze pracuje??

a pracuje pracuje.. i powiem nawet, że ma się dobrze.. :P ( [smilie=strongbench.gif] ) :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez japro » wtorek, 24 paź 2006, 20:01

no to sie wypowiem jako KOT z kopernika ;p
uczeszczam do czerwonego do klasy 1f - humanistyczno-lingwistyczna, wychowawczyni P. Grzymkowska
inne klasy pierwsze maja wychowawcow nastepujacych
mat-fiz koperianski pierwszy - P.Daszczyszak
a reszta ... ;p uppsss nie wiem ;p
japro
Bywalec

Postprzez Olcia » wtorek, 24 paź 2006, 20:07

japro napisał(a):no to sie wypowiem jako KOT z kopernika ;p
uczeszczam do czerwonego do klasy 1f - humanistyczno-lingwistyczna, wychowawczyni P. Grzymkowska
inne klasy pierwsze maja wychowawcow nastepujacych
mat-fiz koperianski pierwszy - P.Daszczyszak
a reszta ... ;p uppsss nie wiem ;p

gratuluje Ci wychowawcy :twisted: 3 lata z kalendarza :P

a co do reszty wychowawców humanistyczna - prof. A. Górnisiewicz ; biolchem - prof. Lucyna Szafrańska, historyczno-geograficzna ? - prof. H. Elert i i... i... e.. nie pamiętam kogo ma hist-społeczna :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 24 paź 2006, 20:26

japro napisał(a):uczeszczam do czerwonego do klasy 1f - humanistyczno-lingwistyczna, wychowawczyni P. Grzymkowska

no prosze...z mat fizu p. Grzymkowska przeszla na humanow...czyzby stracila wiare w fizyke po nauce naszej klasy? :P

i co do cholery stalo sie z zielonym??!!
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Olcia » wtorek, 24 paź 2006, 21:11

redlovebloodgirl napisał(a):
i co do cholery stalo sie z zielonym??!!

Emila, spokojnie :twisted: zielone jest na swoim miejscu.. kolor ciągle ten sam (może troche jaśniejsze :P ) ale zielone nadal jest zielonym :) jak nie wierzysz, to moge Ci zrobic zdjęcie :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 24 paź 2006, 21:45

jestem spokojna....co te studia robia z czlowiekiem [smilie=bounce.gif] :lol:

a tak na serio to chce zdjecie ;)
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Olcia » środa, 25 paź 2006, 14:05

redlovebloodgirl napisał(a):jestem spokojna....co te studia robia z czlowiekiem [smilie=bounce.gif] :lol:

a tak na serio to chce zdjecie ;)

jutro je dostaniesz :D
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Quit » czwartek, 26 paź 2006, 13:51

Jesssuuu musze sie przyznac, ze jak przeczytalam "mlodziaki w koprze", to wcale nie pomyslalam o "czerwonym", a o mlodych ziemniakach w koprze :D hehehhe

atram napisał(a):Kiedyś, to tam było fajnie- szczególnie jak kogoś uczyli: K. Karczewska, J. Kamiński, R. Ćwik czy Organ. Teraz to już pewnie nie wiecie o kim mowa?! :lol:

Przerobilam p. Kaminskiego, M. Wozniaka i R. Cwika (no nie nauczyl mnie chlopina angielskiego, sama sie naumialam pozniej), p. Karczewska (zwana pieszczotliwie "Karczesia" za moich czasow) nie byla moim nauczycielem, za to "przerabialam" p. Sus (brrrr), i p. Charkiewicz-Pisz (nie pamietam czy nazwisko sie pisalo przez "h" czy "ch" wiec prosze o wybaczenie bledu) i wbrew opiniom wolalam jej polski od polskiego p. Gauer, ktora mi sie pozniej trafila.

Nigdy nie lubilam "zielonego"....
Quit

Postprzez Trojan » czwartek, 26 paź 2006, 14:11

p. Charkiewicz-Pisz to już legenda , miałem z nią tylko 1 rok , i fakt faktem , wspominam ją ze wszystkich trzech polonistek najwięcej , a jest co wspominać........
Trojan
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark