wracajac do ulotek i gadzetow reklamowych Borowski ma niezly pierwszy baner co wy na to ?:D
http://www.borowski.pl/reklamy/
czy Marian Jurczyk prowadzi kampanię wyborczą za miejskie pieniądze? Szczecińscy radni pytają i żądają odpowiedzi. Na dzisiejszej sesji troje radnych pytało o spotkania wyborcze urzędującego prezydenta. W miniona sobotę Jurczyk w Bartoszewie spotkał się z pracownikami Zarządu Budynków i Lokali Komunalnych. Tam między innymi rozdawał ulotki ze swoim programem. Prezydent miał także obiecać podwyżki pracownikom ZBiLK. Czy to prawda? - pytała radna Renata Zaremba. Radna Małgorzata Jacyna-Witt pytała natomiast o spotkanie z radami osiedli, które odbyło się tydzień temu w Międzyzdrojach. Jurczyk odpowiada, że kampanii na tych spotkaniach nie prowadził. Brał tylko w nich udział, bo go zwyczajnie zaproszono. Marian Jurczyk zaprzeczył też, jakoby miał proponować podwyżki pracownikom ZBiLK.

kraall napisał(a):W kilku miastach (Gdańsk) członkowie PiS złożyli w prokuraturach zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa przez urzędujących prezydentów miast i ubiegających się o reelekcję za publikowananie za nie swoje ( wyborcze) pieniądze artykułów, ulotek przedstawiające ich dokonania w mijającej kadencji samorządu.
Niby jabłko powinno padać blisko jabłoni, ale my mamy prezydenta bezpartyjnego.

DeeJay napisał(a):wracajac do ulotek i gadzetow reklamowych Borowski ma niezly pierwszy baner co wy na to ?:D
http://www.borowski.pl/reklamy/
i tyle 
ziomuś napisał(a):Co sądzicie o tej sprawie??
?
Achaja napisał(a):Vin napisał(a):"Nie ryzykujcie. Wybierzcie Prezydenta Bienkowskiego. Pomimo blokady informacyjnej i wrogiej propagandy uprawianej pzrez dziennikarzy Telewizji Kablowej Kolobrzeg, pomimo oczywistych aktow brudnej kampanii wyborczej niektorych moich przeciwnikow. Nie ryzykujcie. Postawcie na mnie "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vin![]()
![]()
ja Cie przepraszam - ale albo ja mam coś tego nie tego, albo Ty, albo...
dziewczyno, a moze Ty od rana
![]()
![]()
![]()
![]()
no uwierzyć nie moge![]()
![]()
![]()
gdzie Ty to wyczytałaś??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości