Ulotka wyborcza Prezydenta??!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » czwartek, 5 paź 2006, 20:16

wracajac do ulotek i gadzetow reklamowych Borowski ma niezly pierwszy baner co wy na to ?:D

http://www.borowski.pl/reklamy/
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report » poniedziałek, 16 paź 2006, 15:56

czy Marian Jurczyk prowadzi kampanię wyborczą za miejskie pieniądze? Szczecińscy radni pytają i żądają odpowiedzi. Na dzisiejszej sesji troje radnych pytało o spotkania wyborcze urzędującego prezydenta. W miniona sobotę Jurczyk w Bartoszewie spotkał się z pracownikami Zarządu Budynków i Lokali Komunalnych. Tam między innymi rozdawał ulotki ze swoim programem. Prezydent miał także obiecać podwyżki pracownikom ZBiLK. Czy to prawda? - pytała radna Renata Zaremba. Radna Małgorzata Jacyna-Witt pytała natomiast o spotkanie z radami osiedli, które odbyło się tydzień temu w Międzyzdrojach. Jurczyk odpowiada, że kampanii na tych spotkaniach nie prowadził. Brał tylko w nich udział, bo go zwyczajnie zaproszono. Marian Jurczyk zaprzeczył też, jakoby miał proponować podwyżki pracownikom ZBiLK.

tak przy okazji
report

Postprzez kraall » poniedziałek, 16 paź 2006, 18:20

W kilku miastach (Gdańsk) członkowie PiS złożyli w prokuraturach zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa przez urzędujących prezydentów miast i ubiegających się o reelekcję za publikowananie za nie swoje ( wyborcze) pieniądze artykułów, ulotek przedstawiające ich dokonania w mijającej kadencji samorządu.
Niby jabłko powinno padać blisko jabłoni, ale my mamy prezydenta bezpartyjnego. :P
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Elfik » poniedziałek, 16 paź 2006, 19:01

kraall napisał(a):W kilku miastach (Gdańsk) członkowie PiS złożyli w prokuraturach zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa przez urzędujących prezydentów miast i ubiegających się o reelekcję za publikowananie za nie swoje ( wyborcze) pieniądze artykułów, ulotek przedstawiające ich dokonania w mijającej kadencji samorządu.
Niby jabłko powinno padać blisko jabłoni, ale my mamy prezydenta bezpartyjnego. :P

PiS donosi do prokuratora tam, gdzie to nie ich kandydat rządzi obecnie. Natomiast tam, gdzie rządzą popierani przez nich kandydaci nie widzi problemu w stosowaniu takich praktyk. Ot, taka podwójna moralność ;/
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez dziewuszka » poniedziałek, 16 paź 2006, 19:51

DeeJay napisał(a):wracajac do ulotek i gadzetow reklamowych Borowski ma niezly pierwszy baner co wy na to ?:D

http://www.borowski.pl/reklamy/

:lol: i tyle :D
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Re: Ulotka wyborcza Prezydenta??!!

Postprzez Wald » poniedziałek, 16 paź 2006, 20:19

ziomuś napisał(a):Co sądzicie o tej sprawie??

A co można sądzić? Zwykłe draństwo. Jak wszystko prawie, co firmuję PiS...
Wszystko, byle tylko trwać przy korycie! Po trupach do celu. To ich styl...
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez BLAaa » piątek, 20 paź 2006, 20:02

Jak to się mówiło?

"Najbardziej bolesnym zabiegiem chirurgicznym, jest odcinanie ryja od koryta". (cytat jednego z posłów sprzed ilus tam lat).
BLAaa
Uzależniony

Postprzez mauritus » piątek, 20 paź 2006, 20:53

No właśnie BLAaa, no właśnie.
mauritus
Terminator

Postprzez BLAaa » piątek, 20 paź 2006, 20:56

Ja to potrafie sie z tym pogodzic, gorzej z innymi.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » wtorek, 24 paź 2006, 13:47

"Nie ryzykujcie. Wybierzcie Prezydenta Bienkowskiego. Pomimo blokady informacyjnej i wrogiej propagandy uprawianej pzrez dziennikarzy Telewizji Kablowej Kolobrzeg, pomimo oczywistych aktow brudnej kampanii wyborczej niektorych moich przeciwnikow. Nie ryzykujcie. Postawcie na mnie "

???

Boże

Ten facet chyba oszalał
Świetna reklama dla TKK

Nie zaryzykuje
I nie postawie na niego
Boje sie
Szaleniec czy coooo

Szacunek dla TKK
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » wtorek, 24 paź 2006, 14:47

Achaja napisał(a):
Vin napisał(a):"Nie ryzykujcie. Wybierzcie Prezydenta Bienkowskiego. Pomimo blokady informacyjnej i wrogiej propagandy uprawianej pzrez dziennikarzy Telewizji Kablowej Kolobrzeg, pomimo oczywistych aktow brudnej kampanii wyborczej niektorych moich przeciwnikow. Nie ryzykujcie. Postawcie na mnie "

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Vin ?? ?? ??

ja Cie przepraszam - ale albo ja mam coś tego nie tego, albo Ty, albo...

dziewczyno, a moze Ty od rana ??

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

no uwierzyć nie moge :shock: :shock: :shock:

gdzie Ty to wyczytałaś??

taaaaaa

od rana jestem nawalona

zaraz sie zdrzemne i za 3 godziny znowu zaczne pic

buziaki
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » wtorek, 24 paź 2006, 14:49

a mozesz nam tu wkleic ulotke z tym uroczym tekstem ?
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg