, bardzo mi zależy, więc proszę o potraktowanie tego serio
. Nie są to duże role, zaledwie kilka kwestii. To ma być zabawa, nie mówię tu o profesjonaliźmie
. Szczegóły, typu: scenariusz, gdzie i kiedy próby, itp. na pw, lub gg -4742998. Dziekuje 
, bardzo mi zależy, więc proszę o potraktowanie tego serio
. Nie są to duże role, zaledwie kilka kwestii. To ma być zabawa, nie mówię tu o profesjonaliźmie
. Szczegóły, typu: scenariusz, gdzie i kiedy próby, itp. na pw, lub gg -4742998. Dziekuje 
No chyba, że listonosza 
skąd to stwierdzenie, że są mało zachęcające? wywnioskowałaś to po "nazwach"dziewuszka napisał(a):Sorki kamila.. ale role jakoś mało zachęcające..
Ciotki nie zagram.. Bo pewnie tłusta powinna być, albo stara i pomarszczona.. OdpadamNo chyba, że listonosza
, nawet śmieciarz może mieć nasamowitą moc przebicia się. Co do ciotki to sie mylisz.. właśnie powinna być zgrabna, elegancka z klasą. Szanuje co napisałaś, ale dziwą mnie owe wnioski. Czy mam napisać swoje wymogi? mogłabym, owszem, ale tu nikt nie robi tego dla pokazu jaki to ktoś jest zajebisty, a dla czystej zabawy, ważne są chcęci, kręcenie nosem i krytykowanie wszystkiego wokoło to nie najlepsza droga. Więcej luzu, proszę, bo ktoś ma chcęci zrobienia coś dla ludzi

tak Piotr, to jest ta sama i dziekuje za dobre słowopastor napisał(a):Kamila, to ta sztuka, co miałem sposobność czytać scenariusz? Bo imiona postaci mówią mi, że tak. Więc tym bardziej zachęcam.
Paweł to zależy od ludzi, praca, dom i dzieci, wszystko wyjdzie w praniu jak to sie mówirysio napisał(a):ile przewidujesz Kamilo na próby czasu przeznaczyć? czyli kiedy przewidywana jest premiera? i czy to dla masowego odbiorcy? bo bardzo chętnie to zobaczę.
. Myśle o grudniu i dla masówki, owszem.. Zapraszam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 10 gości