Free Hugs

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez dziewuszka » czwartek, 19 paź 2006, 19:39

Jakoś mi się to nie bardzo podoba.. Może dziwna jestem :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez rysio » czwartek, 19 paź 2006, 19:44

dziewuszka napisał(a):Jakoś mi się to nie bardzo podoba.. Może dziwna jestem :)

nie jesteś dziwna - mieszkasz w Polsce
rysio
Terminator

Postprzez redlovebloodgirl » czwartek, 19 paź 2006, 21:26

nie wzielabym udzialu w takiej akcji...nie jestem w stanie wytrzymac w zatloczonym autobusie kiedy pelno obcych osob musi sie o mnie opierac a co dopiero takie cos. nie lubie dotyku obcych mi ludzi :?
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez kazió » piątek, 20 paź 2006, 18:12

KaucZ napisał(a):Polacy...

Nie wychylajcie sie, bo was jeszcze od Polaków zwyzywaja, Kaucz opanuj sie. Nie odpowiada ci, to sie wynies, przeciez nikt cie tu nie trzyma pod pistoletem. Przejmuj sobie wzorce zza granicy, skadkolwiek ,ale nikogo nie gań za to, ze jemu ten pomysl sie nie podoba, dzieciaku.
kazió
V.I.P

Postprzez FiDo » piątek, 20 paź 2006, 18:35

trzeba bedzie pachy umyc
FiDo
Arcymistrz

Postprzez kazió » piątek, 20 paź 2006, 22:04

KaucZ napisał(a):
kazió napisał(a):
KaucZ napisał(a):Polacy...

Nie wychylajcie sie, bo was jeszcze od Polaków zwyzywaja, Kaucz opanuj sie. Nie odpowiada ci, to sie wynies, przeciez nikt cie tu nie trzyma pod pistoletem. Przejmuj sobie wzorce zza granicy, skadkolwiek ,ale nikogo nie gań za to, ze jemu ten pomysl sie nie podoba, dzieciaku.

To Ty sie opanuj czlowieku. Bo chyba nie zrozumiales dlaczego tak napisalem ( patrz rysio ). Nie mam zamiaru sie wynosic bo wiem ze najgorsze co moge zrobic to spiperzyc za granice. Nie ganie nikogo jednak nie lubie ogolniania tak jak to rysio zrobil...

i nie mow do mnie dzieciaku...

sorry ziomus,racja nie moja sprawa ,czy, zomus moze byc ?
kazió
V.I.P

Postprzez redlovebloodgirl » sobota, 21 paź 2006, 19:00

Kaucz...nie rozumiem cie czlowieku...to ze napisalam ze takie cos jest nie dla mnie czyni mnie ograniczona czy jak? i jeszcze to stwierdzenie 'polacy'....nawet nie wiem jak to skomentowac bo po prostu slabo mi sie zrobilo i szkoda slow :|
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez rysio » niedziela, 22 paź 2006, 10:36

KaucZ napisał(a):(...)ale pisalem juz ze to byla kontra do rysia... nienawidze uogolniania... Rysiu w swoim poscie przedstawil Polske i Polakow jako narod, ktory pilnuje jedynie wlasnych spraw a takie akcje jak ta omija szerokim łukiem.... "nie jesteś dziwna - mieszkasz w Polsce" - dokladnie tak z interpretowalem to stwierdzenie...(...)

To bardzo źle zrozumiałeś. Mówiłem do tej jednej jedynej osoby - że to Ona właśnie nie jest dziwna, tylko jej nastawienie wynika z tego, że mieszka w Polsce. Inni, tak jak Ty może mają inne nastawienie, ale jeśli nie wiesz jakie byłoby w sytuacji opisywanej akcji zachowanie przeciętnego Polaka, nie potrafisz sobioe tego wyobrazić, to znaczyć to może, że żyjesz w odizolowanej od reszty naszego społeczeństwa enklawie.
Prawda jest taka, że większość Polaków (ani niestety ani na szczęście) zachowa się tak jak to opisała redlovebloodgirl. I nie ma w tym ani nic złego, ani dobrego.
A o uogólnianiu dla tego jednego prostego powodu nie może być mowy, że mówiłem do jednej osoby. Inna sprawa, gdybym powiedział, że KaucZ jest dziwny bo mu się takie akcje podobają, czego przecież nie zrobiłem.
Tu wstawię małe uogólnienie - Polacy nie umieją czytać ze zrozumieniem - i to nie jest czcze gadanie - to wyniki badań.
proszę spojrzeć -> http://wiadomosci.polska.pl/specdlapolski/article.htm?id=165774
rysio
Terminator

Postprzez kamila » środa, 25 paź 2006, 11:43

FiDo napisał(a):trzeba bedzie pachy umyc
:lol: , szczególnie po tej siłce :ciezar:

ja tam lubię się przytulać
[smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif]
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » środa, 25 paź 2006, 11:55

Po Toruniu ostatnio chodził jakiś chłopak z transparentem 'Darmowe przytulanie'. Uznałysmy z koleżankami, że chyba musi być bardzo zdesperowany ;) :lol: Ale teraz już rozumiem ... fajna akcja :roll: :lol:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Następna strona

Powrót do :: hydepark