Powiem krótko, dla mnie zdecydowanie najlepiej wypadł Henryk Rupnik, co tylko utwierdza mnie w dotychczasowym wyborze.
Przyzwoicie pod względem merytotycznym też Bieńkowski i Gromek, ale marszałek zdecydowanie najlepszy.
Eureka napisał(a):Henryk Bieńkowski, to kandydat bardzo zmęczony, zarozumiały i butny w odpowiedzi na pytanie o urlop. Widocznie zaczyna sobie zdawać sprawę z tego, że źle poprowadzone inwestycje i brak szacunku do ludzi z innych ugrupowań, były początkiem końca na urzędzie prezydenta.
Pozostali chcą ugrać dla siebie stanowiska. Są to zbyt czytelne intencje kandydowania.
simplicissimus napisał(a):Eureka napisał(a):Henryk Bieńkowski, to kandydat bardzo zmęczony, zarozumiały i butny w odpowiedzi na pytanie o urlop.
Mam takie pytanie w sprawie tego urlopu. Proszę o wskazanie publicznego zainteresowania urlopem prezydenta miasta (czyli czy aby na pewno z niego skorzystał) w ciągu ostatnich trzech lat: jakieś materiały w mediach, pytania na piśmie. Idę o zakład, że tego nie było. Skąd więc takie nagłe zainteresowanie tym tematem?
Jeśli idzie o ekwiwalent finansowy za urlop, to normalne zjawisko i każdy pracownik ma do niego prawo. Ja z tego korzystam od 11 lat. Zadowolona jest firma i ja sam.

simpicissimus napisał(a):Proszę o wskazanie publicznego zainteresowania urlopem prezydenta miasta (czyli czy aby na pewno z niego skorzystał) w ciągu ostatnich trzech lat: jakieś materiały w mediach, pytania na piśmie. Idę o zakład, że tego nie było. Skąd więc takie nagłe zainteresowanie tym tematem?
simplicissimus napisał(a):Jeśli idzie o ekwiwalent finansowy za urlop, to normalne zjawisko i każdy pracownik ma do niego prawo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 9 gości