rysio napisał(a):ależ Ty WZT się buntujesz... przeciwko pseudo buntowi... tylko po co?
WZT napisał(a):Rysio- po prostu smieszy mnie taki bunt wedlug zasad...
Demurrer napisał(a):rysio napisał(a):ależ Ty WZT się buntujesz... przeciwko pseudo buntowi... tylko po co?
Report reklamuje butelkę używając przymiotnika "kontrowersyjne".
WZT jedynie skutecznie obalił ten slogan.
To wszystko.
Na marginesie, zespół - przeciętność, wtórność, że aż boli.
Gdyby nie pseudo-kontrowersyjność, to chyba w ogólne nie było o czym pisać.
report napisał(a):
nie reklamuje butelki - -
Demurrer napisał(a):report napisał(a):
nie reklamuje butelki - -
rok temu też pewnie nie reklamowałeś butelki na forum zakładając kilku tematów o tym zespole
i nie miało to wtedy pewnie żadnego związku z koncertem który organizowałeś
Co do mojej bytności na koncertach tej kapeli to wolę Magdę M. obejrzeć, jest równie kontrowersyjna, ponadprzeciętna i nie wtórna.
skaczesz na mnie, no to wybacz - też bez urazy
10 listopada w Kołobrzegu w Klubie Kazamaty o godzinie 20:00 rozpocznie się rockowy koncert z okazji Święta Niepodległości. Wystąpią między innymi: Mr.Idol, Butelka, SCRAT. Mocna muzyka i bezkompromisowa ocena rzeczywistości to zwiastuny planowanej w wakacje 2005 pierwszej edycji festiwalu "Głośno o Wolności", który odbędzie się w uświetnionym patriotyczną tradycją kołobrzeskim amfiteatrze. To tu na polskim Bałtykiem śpiewano radośnie o kierowniczej roli PZPR, sojuszu polsko-sowieckim i apoteozowano stan wojenny. Tegoroczny listopadowy koncert w Kazamatach jest zwiastunem tego jedynego w Europie wydarzenia.
WZT napisał(a):eeeeeeeeeee
z tego co pamietam to butelka i scrat sa co roku.... moze inne kapelki???
np.
lao che?
Demurrer napisał(a):rysio napisał(a):ależ Ty WZT się buntujesz... przeciwko pseudo buntowi... tylko po co?
Report reklamuje butelkę używając przymiotnika "kontrowersyjne".
WZT jedynie skutecznie obalił ten slogan.
To wszystko.
Na marginesie, zespół - przeciętność, wtórność, że aż boli.
Gdyby nie pseudo-kontrowersyjność, to chyba w ogólne nie było o czym pisać.
no name napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem. Użyl slowa "kontrowersyjne ?"
Jest znak zapytania.[/b]
Demurrer napisał(a):no name napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem. Użyl slowa "kontrowersyjne ?"
Jest znak zapytania.[/b]
Użył słowa „kontrowersyjne” jako przyczynku do dyskusji o zespole.
Wskazałem więc, że gdyby nie ta „kontrowersyjność”, to być może nie było by o czym pisać. A i ona została obalona w dyskusji.
Jeśli więc zespół nie jest nawet kontrowersyjny, to jaki jest?
Zresztą szkoda czasu się nad tym dalej rozwodzić.
Ma być koncert i kto chce pójdzie, kto nie chce ten nie pójdzie.
Można by wrzucić do działu „co, gdzie, kiedy”. O gustach się nie dyskutuje, ale jakoś tak rozmowa zeszła na kwestię owej „kontrowersyjności”, no i tak polemicznie wyszło. Nie ma o co dalej kruszyć kopii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości