Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » piątek, 29 wrz 2006, 13:10

a co mowili? bedzie powtorka? jakis skrot tego o czym mowili? czy jutro mam kupic SE albo Fakt?:P
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » piątek, 29 wrz 2006, 19:30

Może mi ktos wytłumaczyć jak przysłowiowemu idiocie o co w tym wszystkim chodzi :?:
Pan doktor, na konferencji pana Dawida siedział z mina zbitego psa, albo człowieka nie potrafiącego do pięciu policzyć. Dzisiaj natomiast wypłakiwał się w TKK, że znowu mu grożono, że on żałuje wycofania zgłoszenia na policję (albo do prokuratury) pan doktor sam nie bardzo wiedział. W końcu sam chyba niechcąco przyznał, że całe zamieszanie związane z jego osobą spowodowane jest kampanią wyborczą. I na koniec taka refleksja, pan doktor tak się jąkał, że pierwsza myśl jaka mi się nasunęła jak go widziałem to taka, że on trzeźwy nie jest (w żadnym wypadku nie posądzam doktora).
qrczak
Gwiazdor

Postprzez mauritus » piątek, 29 wrz 2006, 21:15

Jak to co, brain storm by Karpiniuk miał po konferencji, mocne słowa , ale tak to widzę.
Facet w rozmowie telefonicznej z domu, w pełni bezpieczny i bez nacisków mówił coś innego, tu nagle coś takiego. Przypomina mi się głosowanie za budżetem, ten sam autorytaryzm poselski.
mauritus
Terminator

Postprzez qrczak » piątek, 29 wrz 2006, 21:28

Piękne. Tylko zastanawia mnie kiedy padnie podejrzenie, że wyprodukowałeś to oświadczenie w zmowie z p. Dawidem.

Ładnie się zamotał pan doktor, ładnie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 29 wrz 2006, 21:28

I jednak sprawa okazuje się być "odrobinę" inna niż oficjalnie :lol: ją przedstawiano przez pewną tv.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez qrczak » piątek, 29 wrz 2006, 21:31

Konsul napisał(a):I jednak sprawa okazuje się być "odrobinę" inna niż oficjalnie :lol: ją przedstawiano przez pewną tv.

Jak możesz tak mówić, pewna tv ma zawsze rację, jest najbardziej bezstronnym źródłem informacji dotyczących naszego miasta, a jej dziennikarze to wyjątkowi fachowcy nigdy nie mylący się. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 29 wrz 2006, 21:38

Okazuje się, że to jednak Ci co krytykują obecną sytuację "ogólnpolską", sami na lokalnym podwórku zachowują się.... nieetycznie, i to jest ładne, delikatne słowo.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 29 wrz 2006, 21:41

qrczak napisał(a):
Konsul napisał(a):I jednak sprawa okazuje się być "odrobinę" inna niż oficjalnie :lol: ją przedstawiano przez pewną tv.

Jak możesz tak mówić, pewna tv ma zawsze rację, jest najbardziej bezstronnym źródłem informacji dotyczących naszego miasta, a jej dziennikarze to wyjątkowi fachowcy nigdy nie mylący się. :lol:

Fakt, i z jakim dobrym "krojczym" materiałów :lol: A może TKK, inaczej można rozwinąć, mój pomysł: Telewizja Kolegi Karpiniuka. Proszę to traktować w formie żartu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez boss » niedziela, 1 paź 2006, 18:31

KTO mówi pradę a kto kłamie? a może CI którzy podpowiadają robią by mieszać?
boss
Twardziel

Postprzez wredniak » niedziela, 1 paź 2006, 22:19

Simplicissimus, nadal twierdze ,ze jest to zalosna manipulacja. "Nasz dziennikarzu"zaangazowales sie w ofensywe PiS bardzo mocno. Nasz posel jedynie slusznej partii tez straszy ,ze na drodze sadowej beda walczyc o jej dobre imie ? :lol: Chyba najlepszy kawal jaki uslyszalem w tym roku. Drodzy panowie zrobcie porzadek u siebie. Postawcie przed sadem swoich liderow partyjnych korumpujacych politykow to moze wtedy bedzie o czym rozmawiac. Co to za partia ktorej przywodcy uwazaja takie zachowanie za normalne,za standard :?: Simplicissimus nie osmieszaj sie.
Pan Kaczynski publicznie obraza ludzi, swoich przeciwnikow politycznych nazywajac ich ZOMOwcami, ma wizje, misje do spelnienia, wszedzie wesza spisek, widza czyhajacych wrogow.
Nasz posel powinien wiedziec jak jego koledzy po fachu okreslaja takie przypadki.
Nie sadzilem, ze to co dzieje sie na gorze, w parlamencie zostanie przeniesione na dol.
Nie zycze sobie aby pan Kaczynski czy ktos inny z jego bandy mnie obrazal tylko dlatego,ze mam inny poglad na jego chore wizje. Ta partia powinna zostac zdelegalizowana.
Szanowny "nasz dziennikarzu" zaszczuliscie czlowieka tylko dlatego, ze osmielil sie publicznie wyrazic wlasny poglad sprzeczny z waszymi oczekiwaniami.
Pan Dawid w "swojej" wypowiedzi sam przyznal, ze uswiadamial pana Pawliszcze jak negatywnie moze byc odebrana jego wypowiedz.....
Prosze nie sciemniac. Cos takiego moze byc odebrane jako grozba.
Moze odpowiesz dlaczego redaktor Dziemba wydzwanial do doktora i tak bardzo chcial wiedziec czy rozmowa byla nagrywana :?:
Odpowiedz otrzymalismy na tzw. "konferencji prasowej" i pozniej.
Awantura z poslem Karpiniukiem tez miala swoj cel. Byla typowym pokazem sily, majacym na celu wystraszenie i tak juz przestraszonego , zagubionego doktorka.
To tak jakby wstal i powiedzial : Niech nikt nam nie skacze, mamy poparcie prezydenta,"naszych dziennikarzy i jedynie slusznej partii. Jestem w stanie wywalic na zbity pysk posla i nikt nam nie zafika. Prosze zauwazyc jak zostal potraktowany pan doktor gdy chcial przedstawic swoja wersje, moim zdaniem bardzo pojednawcza.
Szanowni panstwo, nasz drogi redaktor i spolka prochu nie wymyslil. Manipulacja znana jest od wiekow. Wmanewrowanie w to co chce sie uslyszec tak naiwnego faceta jak doktor tez nie jest wielkim osiagnieciem. Przedstawienie i odpowiednie zmontowanie fragmentow rozmowy to juz dziecinna zabawa.
Przypuszczam, ze to pan Dawid jest wlascicielem tego oswiadczenia lub osoba go popierajaca.
W zwiazku z tym oswiadczeniem pan redaktor moze nam powie czy zostalo napisane przed konferencja posla PiS czy po niej i jaki jego zdaniem miala ona wplyw na zachowanie pana Jerzego Pawliszcze ?
Prosze oszczedzic sobie czas i nie kojarzyc mnie z PO lub inna banda. Nie jestem czlonkiem zadnej partii lub podobnej organizacji.
Nalezy oczekiwac na kolejne sensacje w wydaniu PiS. Niestety sprawa sie rypla i tego juz sie nie zmieni.
wredniak
Ważniak

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 2 paź 2006, 18:51

Troche się juz w tym wszystkim pogubiłem.
Ludzie do siebie wydzwaniają, grożą sobie, potem okazuje się, że to nadinterpretacja, potem, że jednak nie...
Tu jakis prokurator, tam policja tematem mają sie zajmować... Po sądach sie ciągać...
Kocioł.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kołobrzeg » poniedziałek, 2 paź 2006, 19:11

poseł wyleciał ? ostro... jedziecie w tym mieście
kołobrzeg
Rozgrzewa się

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg