Zostaje tylko drzewo wysokosci 5-6 metrow bez zadnych galezi i lisci do polowy pazdziernika maja zostac wyciete wszystkie na ulicy. Nie bedzie juz kichania i brudzenia samochodow milo ze ktos sie w koncu tym zajal 
Zostaje tylko drzewo wysokosci 5-6 metrow bez zadnych galezi i lisci do polowy pazdziernika maja zostac wyciete wszystkie na ulicy. Nie bedzie juz kichania i brudzenia samochodow milo ze ktos sie w koncu tym zajal 
DeeJay napisał(a):W koncu na Zygmuntowskiej po wielu latach prosb i blagan wycina sie topoleZostaje tylko drzewo wysokosci 5-6 metrow bez zadnych galezi i lisci do polowy pazdziernika maja zostac wyciete wszystkie na ulicy. Nie bedzie juz kichania i brudzenia samochodow milo ze ktos sie w koncu tym zajal
DeeJay napisał(a):hehehe
z jednej strony fajnie z drugiej troche tych topoli na ulicyc jest i lyso bedzie, co z tego ze drzewko za drzewko zanim ono wyrosnie yh
kołobrzeg napisał(a):A może by tak wyciąć wszystkie topole w Polsce ? To obłęd. Ciekaw jestem jakie następne drzewa będą wycinane ? Idąc tym tokiem myślenia wytniemy wszystko co nam przeszkadza. Trawy powodujące alergie należy również, wyplewić i spalić.
ZAINTERESOWANA napisał(a):kołobrzeg napisał(a):A może by tak wyciąć wszystkie topole w Polsce ? To obłęd. Ciekaw jestem jakie następne drzewa będą wycinane ? Idąc tym tokiem myślenia wytniemy wszystko co nam przeszkadza. Trawy powodujące alergie należy również, wyplewić i spalić.
Jasne, a ludziom żeby pokazać "zieleń" zabrać na wycieczkę do oranżerii...
Nie sądzisz, że przesadzasz?
kołobrzeg napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):kołobrzeg napisał(a):A może by tak wyciąć wszystkie topole w Polsce ? To obłęd. Ciekaw jestem jakie następne drzewa będą wycinane ? Idąc tym tokiem myślenia wytniemy wszystko co nam przeszkadza. Trawy powodujące alergie należy również, wyplewić i spalić.
Ja przesadzam ? To nie ja wycinam topole.
ZAINTERESOWANA napisał(a):kołobrzeg napisał(a):A może by tak wyciąć wszystkie topole w Polsce ? To obłęd. Ciekaw jestem jakie następne drzewa będą wycinane ? Idąc tym tokiem myślenia wytniemy wszystko co nam przeszkadza. Trawy powodujące alergie należy również, wyplewić i spalić.
Pisze hurtowo bez względu na to czy ma coś do napisania, a jego powyższy tekst o tym świadczy.ziomuś napisał(a):Trzeba wycinać stare i chore drzewa, a tym bardziej topole, które tak starsznie się pylą....
Powoduja tylko alergie nic więcej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości