Fido - rowniez galeria zdjec..

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez FiDo » niedziela, 1 paź 2006, 23:05

KaucZ napisał(a):Rosjanie i Słowacy Fido :)...
fajne fotki :)

aczkolwiek nie wszystkie rozmazania mi pasują np.1 11 12 a 13 troszke spaliles ;p

jacy slowacy? nie opublikowalem slowakow. sa sami rosjanie. po prostu mieli inne stroje :)
1,11,12 akurat byly robione z duzej odleglosci przy ogniskowej 200. bez stabilizacji.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » poniedziałek, 2 paź 2006, 16:24

aaa :P

nie, slowacy mi sie srednio podobali. rosjanie i dominikana to moi faworyci ;)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » piątek, 6 paź 2006, 22:19

no to dodam cos jeszcze od siebie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » niedziela, 8 paź 2006, 03:30

FiDo napisał(a):aaa :P

Chyba żartujesz - Rosja i Dominikana? To przecież była papka. Granie pod publiczkę i za dużego związku z folklorem nie miało. Dziwny masz gust. Słowacja to był czad na scenie. A te spódniczki Słowaczek... :)
rysio
Terminator

Postprzez yennefer » niedziela, 8 paź 2006, 12:12

rysio napisał(a):Chyba żartujesz - Rosja i Dominikana? To przecież była papka. Granie pod publiczkę i za dużego związku z folklorem nie miało. Dziwny masz gust. Słowacja to był czad na scenie. A te spódniczki Słowaczek... :)

a byłeś w Karczmie Myśliwskiej na którymś z wieczorów integracyjnych?
tam właśnie Rosjanie przedstawili naprawdę piękny układ...jeśli nie widziałeś to jest czego żałować. ;)
no i ja też mam dziwny gust, ale to już wiem od dawna :)

Fido - te powyższe zdjęcia gdzie robiłeś?
Ostatnio edytowano niedziela, 8 paź 2006, 12:13 przez yennefer, łącznie edytowano 1 raz
yennefer
Mieszka tu

Postprzez FiDo » niedziela, 8 paź 2006, 12:12

rysio napisał(a):
FiDo napisał(a):aaa :P

Chyba żartujesz - Rosja i Dominikana? To przecież była papka. Granie pod publiczkę i za dużego związku z folklorem nie miało. Dziwny masz gust. Słowacja to był czad na scenie. A te spódniczki Słowaczek... :)

nie zartuje. slowacja nie wywarla na mnie wiekszego wrazenia niz dominikana. a rosja dala wystep najbardziej widowiskowy.
dziwny, bo dziwny. ale to moj gust ;) Kazdy zespol gral pod publike, mniej lub bardziej. nie jest to muzyka klasyczna, wiec mozna sie poniesc wlasnym pierwotnym instynktom.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » niedziela, 8 paź 2006, 12:18

yennefer napisał(a):Fido - te powyższe zdjęcia gdzie robiłeś?

skwer pionierow, dni in dyjskie :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » niedziela, 8 paź 2006, 17:19

yennefer napisał(a):a byłeś w Karczmie Myśliwskiej na którymś z wieczorów integracyjnych?

Byłem na wszystkich tych wieczorach ;) i powiem wam jedno n/t zespołu rosyjskiego. Perkusja to nie jest tradycyjny instrument rosyjski. Ani gitara elektryczna. Tańce nie były prawdziwe, tylko stylizowane, a właściwie jedyne, po czym można było poznać, że na Interfolku występowali, to ich stroje. Ale jeśli wam wystarczy zapstrokacić kolorkiem kostiumów i podsunąć pod uszko umcy umcy z perkusji, to wasz wybór. Jak dla mnie Chorwacja i Słowacja były o wiele ciekawszymi zespołami.
rysio
Terminator

Postprzez FiDo » niedziela, 8 paź 2006, 17:39

e no mamy tu doczynienia z koneserem kultury wyzszej :))) no ja przepraszam, ale sie na kiczu wychowalem
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » niedziela, 8 paź 2006, 21:41

no to jeszcze cos z lata

Obrazek

Obrazek

Obrazek

takie zdjecie pewnie pokazalo juz tutaj wiele osob, ale co tam

Obrazek
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » niedziela, 8 paź 2006, 21:55

FiDo napisał(a):e no mamy tu doczynienia z koneserem kultury wyzszej :))) no ja przepraszam, ale sie na kiczu wychowalem

nie potrzebny jest sarkazm - różne rzeczy się podobają, mi to w niektórych przypadkach trudno zrozumieć, ale nikogo za to nie potępiam przecież, ani nie używam sarkazmu i złośliwej ironii ;)
rysio
Terminator

Postprzez FiDo » niedziela, 8 paź 2006, 22:00

rysio napisał(a):
FiDo napisał(a):e no mamy tu doczynienia z koneserem kultury wyzszej :))) no ja przepraszam, ale sie na kiczu wychowalem

nie potrzebny jest sarkazm - różne rzeczy się podobają, mi to w niektórych przypadkach trudno zrozumieć, ale nikogo za to nie potępiam przecież, ani nie używam sarkazmu i złośliwej ironii ;)

luz, blus :) nie mialo to zabrzmiec tak drastycznie. zgoda :]
FiDo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki