mauritus napisał(a):Joszu ja znam stanowisko szefowej fundacji Batorego, chyba się nie pomyliłem w nazwie. Jest w dzisiejszym głosie, chyba pomorza.
Tu jest duży problem, bo Prezydent jest urzędującym prezydentem i wobec powyższego, cały czas robi kampanię, co by nie zrobił to przeciwnicy będą twierdzić, że robi kampanię.
Mówimy za siebie, a nie za wszystkich..może ktoś złapał.
Colberg napisał(a):Hmmm... W takim razie co robił na konferencji Henryk Bieńkowski? On nie polityk? Wyszedł tylko dlatego, bo uczynił tak Karpiniuk. Inaczej postąpić nie mógł - postawiłby się w głupiej i niejednoznacznej sytuacji... Więc proszę nie mówić, że konferencja była tylko dla dziennikarzy!

j0shu4 napisał(a):" Satysfakcje z tych osiagniec moze miec nie tylko prezydent henryk bienkowski i wspierajacy go radni , ale wszyscy wyborcy, ktorzy 4 lata temu postawili na te osoby. Dobre pomysly i ich realizacja nigdy by nie ujrzaly swiatla dziennego, gdyby ich autor nie otrzymal wladzy z woli mieszkancow...."
mam to jeszcze bardziej wytluscic ? bo nawet srednio rozgarniety przedszkolak zobaczy w tym kampanie wyborcza , do tego naprawde nie trzeba byc geniuszem i posiadac przenikliwosci autora a takze jego wspolpracownikow z UM
to ze gora z warszawki robi z nas codziennie durnia to nie oznacza ze na dole ma byc tak samo
ziomuś napisał(a):Poseł Karpiniuk został wyrzucony, z konferencji prasowej Przemysława Dawida, dotyczącej dr. J. Pawliszcze.
Elfik napisał(a):j0shu4 napisał(a):" Satysfakcje z tych osiagniec moze miec nie tylko prezydent henryk bienkowski i wspierajacy go radni , ale wszyscy wyborcy, ktorzy 4 lata temu postawili na te osoby. Dobre pomysly i ich realizacja nigdy by nie ujrzaly swiatla dziennego, gdyby ich autor nie otrzymal wladzy z woli mieszkancow...."
mam to jeszcze bardziej wytluscic ? bo nawet srednio rozgarniety przedszkolak zobaczy w tym kampanie wyborcza , do tego naprawde nie trzeba byc geniuszem i posiadac przenikliwosci autora a takze jego wspolpracownikow z UM
to ze gora z warszawki robi z nas codziennie durnia to nie oznacza ze na dole ma byc tak samo
j0shu4 to chyba mialo być w topicu o ulotce...
Ale podpisuję się pod tym

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości