studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez FiDo » piątek, 30 cze 2006, 14:14

ha! najgorszy egzamin za mna. doktorek skakal po obrazach i artystach, ktorych umiem jak po kamieniach nad rwaca rzeka. ja mam jednak wiecej szczescia niz rozumu :D
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Olga » piątek, 30 cze 2006, 15:01

Zdałam Prawo Cywilne :shock: Do tej pory jakoś w to nie wierzę i cały czas mam wrażenie, że za chwilę ktoś zadwoni i powie, iż nastąpiła pomyłka i ... nie zdałam. Może bym i uwierzyła, że zaliczyłam tego potwora gdyby nie fakt, że dwie moje koleżanki (ostro współpracowałyśmy :wink: ) oblały, pomimo iż miałyśmy napisane TO SAMO !! Ogólnie na 110 osób zaliczyło 25 :shock: :| I znowu ja miałam szczęście znaleźć się w tych 'niedobitkach'? Nie wierzę ... nawet się cieszyć nie potrafię, bo po prostu to do mnie nie dociera [smilie=wall.gif]
Została mi jeszcze Ekonomia 8 lipca i potem będę miała kawałek wakacji .... niestety Prawo Administracyjne mam do tyłu i 2 września, ocalała po tym roku resztka mojej grupy spotka się na poprawce :/
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Suzy » piątek, 30 cze 2006, 16:26

slonkokg napisał(a):
Suzy napisał(a):.... eh ... motywacja by zakończyć co zaczęłam - 0 ... :wstyd:

Suzy, moge Cie ponownie zmotywowac ;) Kcesz? :lol:

:lol: ok. już nie musisz... przypomniałam sobie jak to jest z Twoją motywacją :wink: :*
Suzy
Gwiazdor

Postprzez yennefer » piątek, 30 cze 2006, 17:44

hyh ale jaja. zdalam najgorszy egzamin w sesji i tym samym moge powiedzieć, że mam już wakacje :!: bo wprawdzie jeszcze w pon. coś tam jest, ale to już tylko zaliczenie ;)
w ciężkim szoku jestem, że sie wybroniłam, bo żadne z pytań nie było "moje", w dodatku pani profesor maglowała ostro, ale sie nie dałam :twisted:
i jednak udało sie...załapie sie na stypendium, bosko :super:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Suzy » sobota, 1 lip 2006, 17:00

slonkokg napisał(a):
Suzy napisał(a):
slonkokg napisał(a):
Suzy napisał(a):.... eh ... motywacja by zakończyć co zaczęłam - 0 ... :wstyd:

Suzy, moge Cie ponownie zmotywowac ;) Kcesz? :lol:

:lol: ok. już nie musisz... przypomniałam sobie jak to jest z Twoją motywacją :wink: :*

Ciesze sie,że rozumiemy sie bez słow ;) :* Czekam na wymarzonego posta, który bedzie napisany oczywiscie przez Ciebie i gdzie zdejmiesz ten czerep wstydnisia, a walniesz bigaśnego uśmiecha :lol: cmokasy ;)

nawet nie będę musiała nic pisać... pierwsza dostaniesz "mega buziaka za motywację" i wszystko będzie jasne :wink: cmokasy :*
Suzy
Gwiazdor

Postprzez redlovebloodgirl » sobota, 1 lip 2006, 22:29

WZT napisał(a):podczas zdawania pokoju dowiedzialem sie ze wylecialem z akademika....

jeszcze nie jestem na studiach ale zdawanie pokoju w akademiku juz przezylam :? nie ma to jak mycie okien i podlog w 10 minut :P
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez cichy » niedziela, 2 lip 2006, 10:45

hehe dobre
u nas na egzaminie z Programowania - jezyki niskiego poziomu, koles dostal 0,75pkt na 2 mozliwe za odpowiedz "Niestety nie moge odpowiedziec na to pytanie. Moze wydac sie to smieszne, ale zupelnie wylecialo mi to zglowy" :P
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez Olga » środa, 27 wrz 2006, 23:04

Ten temat na 3 miesiące odszedł w zapomnienie. Był gdzieś tam, daleko. Niestety (albo i 'stety' :p ) powraca i będzie akualny przez najbliższych 10 miesięcy kiedy to studenci staną do walki o przetrwanie :wink: Niektórzy są już zaprawieni w bojach, z bliznami i po traumatycznych przeżyciach, a inni dopiero poznają co to znaczy być studentem i użerać się z mniej lub bardziej 'przyjaznymi' wykładowcami. Jednym i drugim życzę powodzenia :spoko:

Moje kochane UMK ustaliło już ile trzeba płacić, do kiedy trzeba płacić, jakie obowiazują kary, ile kosztują warunki ... ogólnie zapewnili nam już 100% informacji odnośnie tego ile kasy w tym roku zedrą z biednych studentów ........ ale rozkładu zajęć jak nie było tak nie ma :lol: Niektórzy zaczynają już 30 wrzesnia, ale dowiedzieli się o tym tylko dlatego, że ktoś gdzieś poszedł i otrzymał taką ciekawą informację. 90% studentów nie wie ani kiedy, ani gdzie są zajęcia ... ani jakie to zajęcia :doh: Na kilku wydziałach plany są 'gdzieś tam na holu na tablicy, proszę sobie znaleźć jeśli nikt nie zabrał i skserować' :lol: A na stronie internetowej tylko widnieje 'plan w konstrukcji' .... i tak od 1,5 tygodnia. Czy to tylko UMK ma takie opoźnienia i olewczy stosunek do ludzi czy może jest to całkiem normalne i inne uczelnie też tak działają? Pytam, bo 'u nas' większość studentów już ma mordercze instynkty i planuje atak zbrojny na dziekanaty :roll:
Co prawda rok temu zgubili moje papiery i dostałam odpowiedź o przyjęciu dopiero po 10 października, po pierwszych wykładach, na których byłam tylko dlatego, że zadzwoniłam wkurzona do dziekanatu :doh: ... to się nazywa ułatwianie życia :lol:

Przynajmniej na II rok weszłam na czysto :D
Olga
Rycerz forum

Postprzez Olga » środa, 27 wrz 2006, 23:11

Właśnie się dowiedzialam, że dziś pojawił się mój plan :jupi: Niesamowite :lol: A to numer :roll: Czyli przynajmniej ludzie z mojej grupy schowają broń i nie przyczynią się do masakry w dziekanatach :lol:

07.10 zaczynam kolejny cudowny rok :D
Olga
Rycerz forum

Postprzez yennefer » środa, 27 wrz 2006, 23:50

Olga :shock: cóż za wypracowanie :lol:

no tak...i kolejny piękny rok studiów nadciąga wielkimi krokami...przyznam, że jestem trochę rozdarta wewnętrznie :D z jednej strony chcę już wracać, bo zapowiada się fajny rok (i ciężki :twisted:), z drugiej nie chcę jeszcze stąd wyjeżdżać, yhh... zawsze musi być jakieś ale :doh:

...ale powitalna impreza ze starą ekipą już ustalona :twisted: ojj, będzie grubo :drunk: :hyhy:
yennefer
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark