marek napisał(a):Zgred, a kto powinien patrzeć na ręce mediom?
Tak dla mojej ciekawości. Sąd i pokrzywdzeni to ostateczność.
Krall ma rację. Dziennikarzom też należy się, jakiś tam kaganiec.
etranger napisał(a):do Białorusi ci u nas już blisko. Co do słów prezydentam - report, histeryzujesz. Prezydent ma takie specyficzne poczucie humoru i honoru. Kołobrzezanie kocham was. Doradców ma z pierwszej półki
Popraw mnie bo z logiką to u mnie kiepsko. Skoro definiuje to określa, a jak określa to na swój sposób ogranicza?stary_zgred napisał(a):Metoda nakładania sobie nawzajem kagańców prowadzi do zguby zwanej totalitaryzmem. Demokracja definiuje pola niezależności, ale u nas nie bardzo ten aspekt demokracji trafia do przekonania. Trafia wyłącznie ten o powszechnym dobrobycie. Hyyyyhhhyhyy...
report napisał(a):zamiast tego prezydent wyśmiewa się z dziennikarzy którzy pracują przy temacie i to dodajmy cięzko pracuje, narażaja się na opierdziel, nerwy, dobrze że oburzeni rybacy nie powrzucali towrzystwa do basenu portowego...
marek napisał(a):report napisał(a):zamiast tego prezydent wyśmiewa się z dziennikarzy którzy pracują przy temacie i to dodajmy cięzko pracuje, narażaja się na opierdziel, nerwy, dobrze że oburzeni rybacy nie powrzucali towrzystwa do basenu portowego...
1. wersja według Greenopeace: Kołobrzeg, Polska — Greenpeace oddał dziś stawną sieć skrzelową należącą do polskiego rybaka, którą przejął w ubiegłym tygodniu. Sieć była rozstawiona nielegalnie w tej części Bałtyku, w której obowiązywał okres ochronny na dorsza. Dokumentacja dotycząca nielegalnej seci oraz niewymiarowych ryb, jakie się w niej znalazły, trafiła już do Inspektoratu Rybołówstwa Morskiego w Kołobrzegu.strona Greenpeace
2. jaka jest wersja rybaka?
3. dlaczego mam bronić rybaka?
Weź ty mnie nie rozśmieszaj. Ja potrafię zrozumieć, że bronić należy go za brak gratyfikacji za przestój. Ja nawet rozumiem, że to źle, że z Kołobrzegiem kojarzy się, ale nie rozumiem obrony za łamanie prawa. Uzasadnienie "bo inni" to trochę jak bajka o Kalim. Łamał prawo bo inni też łamią, ale on mało łamał. Przesadzasz Jarek, zresztą wracam do jaskini. Spokojniej tam.report napisał(a):Bo rybak jest z Kołobrzegu, bo Duńczycy i Szwedzi bardziej niszczą Bałtyk, bo nasi nie dostali odszkodowań za przestoje, bo nazwa naszego miasta poszła w świat, - i można w to jeszcze włączyc normalną ludzka solidarność -
racje rybaków możesz zobaczyć dzisiaj w TKK w wydarzeniach i programie
ewe napisał(a):Ten pan rybak ,niestety naruszył prawo / wszyscy zainteresowani, jak słyszałem w TKK o tym wiedzieli i nawet nie są oburzeni/, on sam sie nawet usprawiedliwia. I powinien zostac ukarany dodatkowo, przez nasze instytucje . Jak chcemy brać kasiorke z UNII to stosujmy sie do kagańców przez nią nakładanych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości