żeganajcie pisiorki

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez myśliwiec » piątek, 22 wrz 2006, 08:27

report, jak mozesz.... Prezydent to zacny człowiek jest, który dla Polski zrobiłby wszystko, nawet oddał własną nerkę jeśli byłaby taka konieczność !
Stwierdzenie nader śmiałe i być może jest to moja ostatnia notka.
(pisząc te słowa myśliwiec błądził wzrokiem po niebie szukając znaków od Boga, lecz jego poszukiwania zostały zburzone przez sąsiadkę niejaka pania K., której syn wydzierał się w niebogłosy chcąc zwrócic na siebie uwage wszystkich podążających pod jego oknami przechodniów. Sąsiadka nie wytrzymała, zatopiła siekiere w jego plecach)

Wszystko będzie zależało od mojego organizmu, które swoje już przeszedł.

Najprawdopodobniej nie dożyję poniedziałku, może umrę w niedziele rano patrząc przekrwionymi oczami na wschód słońca i myśląc resztkami sprawnego mózgu o zachodzie, którego już nie zobaczę...
Ale może nie... Przeciez kocham swojego prezydenta!!!!
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Sylwia » piątek, 22 wrz 2006, 11:11

<papapazłezką>

report, jesteś nie do podrobienia...

etranger napisał(a):jedyne słuszne zdanie ma moderator. report to jest jego jedyna praca. pliss nie odbieraj mu chleba.

:smiech:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Sylwia » piątek, 22 wrz 2006, 11:25

włączcie tvn24, płaczę ze smiechu (i rozpaczy...)
Sylwia
V.I.P

Postprzez blawatek-blu » piątek, 22 wrz 2006, 12:35

Taki temat w Hyderparku, w pierwszym momencie myślałam, że report nie wytrzymał emocjonalnie i robi przerwę w wyrażaniu swoich poglądów na forum, a tu…….. myślę że przedwczesne wyciąganie wniosków z bieżącej polityki. PiS znajdzie koalicjantów, nawet z bez płciowym PSL, ale czy nam są potrzebne teraz wybory. Cieszę się z tego że wreszcie skończy się kiwka Pana Leppera z rządem. A tak w ogóle to myje okna, korzystam z ładnej pogody.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:20

ciekawe z kim teraz będzie romasował nasz pan prezydent jak pis-y wypadną z obiegu ?
report

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:55

Nie sądzę , żeby PiS "rozwiązał " Sejm . Nawet gdyby prasa wychodziła z siebie kreując modnie p. Tuska , to zakładam ,że Platforma wygra nieznacznie ,sytuacja sie znowu powtórzy. Z kim skręcą rząd , wtedy dopiero im PiS zagra , bo i powinien ,jak Kuba BOgu - tak...... Więc będzie jeszcze gorzej . Może lepiej dać jednak szansę PiS'owi , niech działa , wyników nigdy nie widac od razu, a z gospodarką jak na razie coraz lepiej.

Więc nie cieszcie się tak panowie z dołka PiS'u, bo wygląda tak , że cieszycie się z tego ,że podcinacie sobie gałąź na której sami siedzicie.
ewe
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 21:16

cała ta afera z telefonami pisu do samoobrony przypomina mi kołobrzeskie obsesje - nocnego wydzwaniania pewnej pani - małzonki x i pewnego pana xx
report

Postprzez stary_zgred » piątek, 22 wrz 2006, 21:50

Nie natrząsajcie się z Samoobrony.Na urągowisko to właśnie Lepper obnażył słabości rządu PiSowców (zwanych wdzięcznie pisiorami). I tylko na karb niepohamowanej rządzy władzy PiSiorów (kaczorów) należy złożyć to, że takie indywidua, jak Lepper i Giertych miały coś do powiedzenia w naszym kraju.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez report » sobota, 23 wrz 2006, 09:14

moze nie przeciagną wszystkich z samoobrony do pisu
report

Postprzez mauritus » sobota, 23 wrz 2006, 09:48

report napisał(a):cała ta afera z telefonami pisu do samoobrony przypomina mi kołobrzeskie obsesje - nocnego wydzwaniania pewnej pani - małzonki x i pewnego pana xx

report, a możesz przestać się zachowywać jak szpieg z krainy deszczowców.Osobista prośba.

I kto tu ma obsesje.
mauritus
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark