prezydentowi puszczają nerwy

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

prezydentowi puszczają nerwy

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:07

Dlaczego prezydent miasta obraża dziennikarzy?

Prezydent w towarzystwie kilku osób publicznych obrażliwie wyraził się o nieobecnych dwóch dziennikarzach. Prezydent zarzutów nie poparł zadnym konkretnym przykładem. Oprócz tego szydził z nieobecnych dziennikarzy.

Wydaje się, że albo prezydentowi puszczają nerwy albo liczy na to że nerwy puszczą dziennkarzom i podadzą on w odwecie nieobiektywną informację, badź też liczy na precedensowy proces sądowy w myśl zasady, nie ważne co o mnie mówią, ważne by mówili.

-----

Ja sądzicie dlaczego prezydent 8) miasta tak się zachowuje - ?

--
report

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:11

REPORT nie wiem, czy zauważyłeś , że ty sam też tak ogólnikowo , nie wiadomo o jakich dziennikarzy chodzi ,co powiedział dokładnie itd.
ewe
Gwiazdor

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:17

Tworzysz mity ZIOMUŚ , ja nie słyszałem ,aby oskarżył o całe zło.
ewe
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:17

ewe napisał(a):REPORT nie wiem, czy zauważyłeś , że ty sam też tak ogólnikowo , nie wiadomo o jakich dziennikarzy chodzi ,co powiedział dokładnie itd.

no tak pojechał mnie jak szmaciarza - cięzko o tym pisać - normalna poniewiera
nie wiem co ja temu człowiekowi uczyniłem - wisi mi to czy wygra czy nie -
byleby zajął się czym innym niż moja osobą

więcej detali nie zdradzam -
report

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:19

ewe napisał(a):Tworzysz mity ZIOMUŚ , ja nie słyszałem ,aby oskarżył o całe zło.

mówił tak - to fakt - sam to puściłem
report

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:21

Szkoda ,że takiego prezydenta trzeba tylko wybierać , a nie można sobie wynająć jakiegoś menagera i po krzyku ,a tak tylko same problemy przy tym , nieprawdaż ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:25

ewe napisał(a):Szkoda ,że takiego prezydenta trzeba tylko wybierać , a nie można sobie wynająć jakiegoś menagera i po krzyku ,a tak tylko same problemy przy tym , nieprawdaż ?

nie mam nic do człowieka - relacjonuję bez emocji co robi - bo taki zawód, ale dlaczego szydzi z ludzi ? nie zastanawia Cię to ? jakies problemy z ego - za dużo ambicji ? musi się na kimś wyładowywać bo nie ma gdzie?... no sam nie wiem... a może zakochał się i to taka forma adoracji... ciekaw jestem kto go tak jedzie że musi to na mnie odreagowywać ?
report

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:27

Ale jest przynajmniej wesoło ,dziennikarze maja robotę , zainteresowanie elektoratu jest, tylko szkoda ,że z tego nic nie można zbudować .
Ale tak prawdę mówiąc to nie ma jeszcze tej przedwyborczej gorączki głów.
ewe
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:31

ewe napisał(a):Ale jest przynajmniej wesoło ,dziennikarze maja robotę , zainteresowanie elektoratu jest, tylko szkoda ,że z tego nic nie można zbudować .
Ale tak prawdę mówiąc to nie ma jeszcze tej przedwyborczej gorączki głów.

dzieki za słowa otuchy - może napiszesz o tym? - dzień z życia loklanego reportera -
dostarcze pikantnych faktów...
report

Postprzez report » piątek, 22 wrz 2006, 15:32

ziomuś napisał(a):O wlsnie to Ty Report wtedy prowadziels ten wywiad, pamieyam jak Cie zatkalo i nie wiedziales co mu odp.... A to chodzilo o dr Pawliszcze wtedy prawda??

tak było - trzeba to zagrać jeszcze raz - chyba
report

Postprzez ewe » piątek, 22 wrz 2006, 15:38

Prawdę mówiąc REPORT 10 x częściej widywałem w życiu ciebie niz prezydenta.Więc jest on dla mnie "bardziej obcy" Ale nie widzę nic w tym człowieku takiego złego , a muszę stwierdzic ,że ma powody aby być do TKK nieprzychylnie nastawiony . Ja przypuszczam , że brak mu po prostu kogoś dobrego od PR. I wtedy wasze , dziennikarzy nastawienie by sie zmieniło. I przypuszczam , że to jest największy minus prezydenta , że otoczył sie nieodpowiednimi ludźmi / w przeciwieństwie do siebie / , nie fachowcami

REPORT . Prezydent cie kocha /tak jak cały Kołobrzeg/, to prawda , nie denerwuj się , sam to przecież powiedział w Sylwestra. :)
ewe
Gwiazdor

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg