słodki czas i tyle radości - że wakacje już za dwa miechy, że święta niedługo, ferie zimowe. a teraz lato przemija za szybko, a zima szara, nudna i smutna 
słodki czas i tyle radości - że wakacje już za dwa miechy, że święta niedługo, ferie zimowe. a teraz lato przemija za szybko, a zima szara, nudna i smutna 
Achaja napisał(a):ministrowa napisał(a):Achaja napisał(a):pyszne też były koło poczty - pamiętam, że były nadziewane na takie bolce...
A jak sobie pomyślę ile to lat temu było to mnie ta myśl przytłacza
no przestań kobieto - to co ja mam powiedzieć??

>, trzeszczące schody, i taką atmosferę jak z Doliny Muminków - niby wszystko jest w porządku, ale gdzieś pod skórą czujesz dreszcze 
kurczaczek napisał(a):Zapach słodyczy produkowanych przez Marone...
Gumy Kaczor Dolnald i takie kolorowe gumy kuleczki pakowane w opakowaniach po 10 sztuk z Peweksu...
Mrrr...
i te koreczki i draze mleczne heh pychotka! gumy kuleczki jeszcze czasem mozna spotkac

![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Jaga napisał(a):hmm.. ja z przedszkola pamiętam zdrapywanie masła z kanapek, którego nienawidziłam <do tej pory masła nie tykam>, trzeszczące schody, i taką atmosferę jak z Doliny Muminków - niby wszystko jest w porządku, ale gdzieś pod skórą czujesz dreszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości