młodziaki w koprze

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Trojan » niedziela, 10 wrz 2006, 18:32

Sylwia napisał(a):
Trojan napisał(a):moją była Hawryło , i tylko raz z nią gdzieś pojechaliśmy.....do teatru w Szczecinie :D
no nie przesadzaj, byliśmy tam jakieś 2, może nawet i 3, razy :lol:

2 razy to był max , ale to nawet wycieczka nie była , poprostu wyjazd do teatru :P , aha , Sylwia , rezerwuj ostatnie dni września :twisted:
Trojan
Dyskutant

Postprzez Sylwia » niedziela, 10 wrz 2006, 19:13

temat: młodziaki w koprze, a wypowiadaja sie w wiekszosci absolwenci :lol:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Olcia » niedziela, 10 wrz 2006, 19:55

SatH^Raa napisał(a):
Sylwia napisał(a):temat: młodziaki w koprze, a wypowiadaja sie w wiekszosci absolwenci :lol:

Młodziaków nie ma to sobie temat przywłaszczyliśmy. :D

a czy to nie jest off topic? :P temat jest inny i myśl przewodnia :P
Ja bym Ci dała ostrzeżenie :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Peny » poniedziałek, 11 wrz 2006, 09:59

Wczoraj zabralam siez a ogladanie 1oo dniowki i tak mnie jakos wzielo .. :) Przypomnialy mi sie stare, dobre, beztroske czasy, szczegolnie lekcje historii.. taki przedsmak tego jak wygldaja wyklady na studiach ;) Szeroko pojeta nuda, wszyscy przysypiali. Poruszenie w klasie nastepowalo gdy pani Dyja tworzyla powiedzenia typu: "Łeb jak sklep... a w sklepie puste półki" ^_^
Peny
Terminator

Postprzez yennefer » poniedziałek, 11 wrz 2006, 15:19

no to i ja wrzucę swoje trzy grosze, jako że dziś właśnie odwiedziłam moją kochaną szkółkę i zebrało mi sie na wspomnienia.. :roll:
Kopernik to bardzo piękny okres w moim życiu, zwłaszcza 2 ostatnie lata, to wysiadywanie na "zielonym", w holu, no i przede wszystkim ludzie, nie mówiąc o nauczycielach, z których każdy miał swój specyficzny sposób bycia. Mi trafiły się te największe "siekiery", jak nazywano K. Bartę i H. Dyję, aczkolwiek i tak bywało wesoło (Peny, taaak, te teksty były dobre...aż bym je chciała usłyszeć jeszcze raz na żywo :D).
No ale mój niekwestionowany autorytet to prof. Madzia Gauer, nikt tak ciekawie i z takim zaangażowaniem nie umiał przekazać swojej wiedzy, nawet na studiach nie spotkałam na razie wykładowcy, który mógłby mi Ją zastąpić. :( :roll: I pozdrawiam prof. Beatkę Kieś, moją zakręconą wychowawczynię, jej sposób bycia jest nie do podrobienia :P :lol:
ile się naśmialiśmy na jej lekcjach to tylko wiemy my i ona :hyhy: :P
yennefer
Mieszka tu

Postprzez f16 » niedziela, 17 wrz 2006, 21:45

Peny napisał(a):Wczoraj zabralam siez a ogladanie 1oo dniowki i tak mnie jakos wzielo .. :) Przypomnialy mi sie stare, dobre, beztroske czasy, szczegolnie lekcje historii.. taki przedsmak tego jak wygldaja wyklady na studiach ;) Szeroko pojeta nuda, wszyscy przysypiali. Poruszenie w klasie nastepowalo gdy pani Dyja tworzyla powiedzenia typu: "Łeb jak sklep... a w sklepie puste półki" ^_^

ja pamietam to tak: "łeb jak sklep tylko półek brak " :)
f16
Rozgrzewa się

Postprzez f16 » niedziela, 17 wrz 2006, 21:48

yennefer napisał(a): prof. Beatkę Kieś, moją zakręconą wychowawczynię, jej sposób bycia jest nie do podrobienia :P :lol:
ile się naśmialiśmy na jej lekcjach to tylko wiemy my i ona :hyhy: :P

taaaa... i tyle sie nauczylismy.... "koniec zartow moi drodzy, zaczynamy sie uczyc" i tak przez lata, uczylismy sie przewracac kartki w ksiazce z niemieckiego. pani kies - zero umiejetnosci pedagogicznych, na glowe mozna bylo wejsc
f16
Rozgrzewa się

Postprzez QB » piątek, 20 paź 2006, 22:15

a ktos mial zajecia z jedynym doktorem w okresie kiedy chodzilem. czyli z Markiem Mućkiem:)???
to jest dopiero wariat(w pozytywnym sensie) zawsze na angielskim sie duzo dzialo co bylo skutkiem nazego zachowania i jego słabych nerwów, koniec końców uczyl b.dobrze, ale te jego słynne rzuty kluczami, obrażanie sie:) heh bylo fajnie, niby bylismy okropni zli i wogole dzieci szatana, ale ost jak go spotkalem to mowil, ze szkoda ze nas nie ma w czewonym.

Długo nie bylem ale ponoc zielone juz nie jest zielone???

o F.Barcie to mozna by ksiazke napisac, cała ekipa wf byla dobra:)

inni ciekawi ludzie to napewno Karczewska:), Wieczorek:), Marek Kieś i słynne ośle uszy i dialogi do przepisywania:),
QB
Twardziel

Postprzez Trojan » piątek, 20 paź 2006, 22:54

miałem z nim kilka lekcji , wporządku koleś , z tego co wiem to kilka osób do tej pory wisi mu kasę za korki , skutecznie przed nim uciekali na przerwach :D
Trojan
Dyskutant

Postprzez redlovebloodgirl » niedziela, 22 paź 2006, 13:07

QB napisał(a):Długo nie bylem ale ponoc zielone juz nie jest zielone???

cooo? :shock: we wrzesniu jeszcze bylo no...zielone ;)
ludzie z kopernika, dajcie znac co i jak bo tu zaraz padne z wrazenia :/
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez kamila » poniedziałek, 23 paź 2006, 13:46

Emi, jutro się wybiorę to Ci powiem, muszę z jedną nauczycielką porozmawiać, więc przy okazji zobaczę co z tym zielonym :wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olcia » poniedziałek, 23 paź 2006, 17:36

zielone nadal jest zielonym.. chyba, że jestem daltonistką :mg: :mg:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez kawon » poniedziałek, 23 paź 2006, 17:41

gdzie tam zielone. Jest malachitowe
kawon
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona