Poseł Hoc przewodniczącym

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez kraall » sobota, 19 sie 2006, 21:42

kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 13:17

Poseł Czesław Hoc właśnie został przewodniczącym Stałej Podkomisji do Spraw Zdrowa Publicznego.

To już trzecia Podkomisja której przewodniczy Cz. Hoc.
Gratulacje. :D
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 13:47

I nastała rozpacz w kołobrzeskiej Platformie Obywatelskiej :D

Mam nadzieję, że zaczniemy(cie) w końcu oceniać polityków po czynach. Jeden poseł pracuje , a drugi pozuje, przed kamerami oczywiście. Wielokrotnie argumentuje się i dowodzi, iż jeden z posłów , a wcześniej wiceprezydent nie zrobił nic dla miasta, poza wręczaniem już tych oklepanych kwiatów i uśmieszków.....O i w końcu zaczyna wychodzić naga prawda na światło dzienne.
Kogo więc chcemu u władzy, symulanta pracy i wiedzy czy aktywnie działającego człowieka.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 13:56

Natomiast wczoraj Cz. Hoc przedstawił na plenarnym posiedzeniu Sejmu sprawozdanie z prac Komisji Zdrowia i podkomisji nadzwyczajnej, które procedowały nad rządowym projektem ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym.

http://ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/ ... &Plec=M&K=
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 16:24

Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 18:46

Dlaczego abyss się zagalopował? Stwierdził jedynie fakt. Już w poprzednim wątku na forum poprosiłem o konkretny przykład działalności byłego wice prezydenta. Nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Pada proste pytanie. Więc?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 18:48

Nie antagonizujmy posłów.
Przynajmniej w tym wątku :D
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez abyss » piątek, 8 wrz 2006, 19:06

Achaja ! dlaczego do Ciebie nie przemawiają fakty ? a może ich po prostu nie chcesz poznać.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 19:41

pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze:

poseł Cz.H - partia rządząca, więcej okazji do wystapień i splendorów, osobowość miła, spokojna i rozważna, jak może to pomoże, jak nie może pomóc to się martwi, w obliczu agresji popada w zadumę, najlepiej czuje się gdy rozmowa schodzi na pozytywne tematy, nigdy nie odmówił mi wypowiedzi do radia i telewizji i ogólnie nie wtrąca się do pracy dziennikarzy, chętny do wspólpracy z każdym dla tzw. dobra miasta,
jedyna wada jaką dostrzegam to zauroczonie talentem obecnego prezydenta, posłowi przystoi więcej niezależności.. ale ogólnie szóstka z wykrzyknikami... ma klasę i mam nadzieję, że ją utrzyma...

poseł S. K
- młodość, bezkompromisowość, dynamizm działania, szkoda że nie kandyduje na prezydenta, konkretny, szybki, uczciwy, bardzo medialny, myslę, że S.K swój czas ma jeszcze przed sobą, ale pewnie po wyborach porwie go Warszawa na dobre, postawił na Janusza Gromka, chyba podobnie jak w przypadku Cz.H który poparł HB, za szybko i jednoznacznie, jest duże prawdopodobieństwo, że razem z JG pokona HB ale będzie to głównie zasługa posła, mimo stanowczości skłonny do mądrych kompromisów i zawierania porozumień ponad podziałami, podobie szóstka za wejscie w dużą politykę - szczególnie za docenienie przez J. Rokitę, mozan rzec wejscie kolobrzeskiego smoka na warszawskie salony, powód do dumy szczególnie kołobrzeskiej młodzieży

marzę o debacie poselskiej panów Hoca, Karpiniuka i Błaszczyka w tkk - z telefonivznym udziałem widzów - bedzie to niewatpliwie wydarzenie medialne w Kołobrzegu - ale, ale nic więcej nie powiem... zakłdajcie kablowkę na wybory*

/to była kryptoreklama tkk* - mam nadzieję, że mnie admin nie zbanuje/

proszę mnie opierdzielac za układowość, napisałem - co myslę, choc może nie wszystkie wady panów posłów znam, ale czy to ważne?

niech im się wiedzie -

-

[smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif] [smilie=group.gif]
report

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 19:48

Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 8 wrz 2006, 19:54

Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » piątek, 8 wrz 2006, 20:08

report

Postprzez Demurrer » piątek, 8 wrz 2006, 20:10

Demurrer
Gwiazdor