pozwolę sobie wtrącić swoje trzy grosze:
poseł Cz.H - partia rządząca, więcej okazji do wystapień i splendorów, osobowość miła, spokojna i rozważna, jak może to pomoże, jak nie może pomóc to się martwi, w obliczu agresji popada w zadumę, najlepiej czuje się gdy rozmowa schodzi na pozytywne tematy, nigdy nie odmówił mi wypowiedzi do radia i telewizji i ogólnie nie wtrąca się do pracy dziennikarzy, chętny do wspólpracy z każdym dla tzw. dobra miasta,
jedyna wada jaką dostrzegam to zauroczonie talentem obecnego prezydenta, posłowi przystoi więcej niezależności.. ale ogólnie szóstka z wykrzyknikami... ma klasę i mam nadzieję, że ją utrzyma...
poseł S. K - młodość, bezkompromisowość, dynamizm działania, szkoda że nie kandyduje na prezydenta, konkretny, szybki, uczciwy, bardzo medialny, myslę, że S.K swój czas ma jeszcze przed sobą, ale pewnie po wyborach porwie go Warszawa na dobre, postawił na Janusza Gromka, chyba podobnie jak w przypadku Cz.H który poparł HB, za szybko i jednoznacznie, jest duże prawdopodobieństwo, że razem z JG pokona HB ale będzie to głównie zasługa posła, mimo stanowczości skłonny do mądrych kompromisów i zawierania porozumień ponad podziałami, podobie szóstka za wejscie w dużą politykę - szczególnie za docenienie przez J. Rokitę, mozan rzec wejscie kolobrzeskiego smoka na warszawskie salony, powód do dumy szczególnie kołobrzeskiej młodzieży
marzę o debacie poselskiej panów Hoca, Karpiniuka i Błaszczyka w tkk - z telefonivznym udziałem widzów - bedzie to niewatpliwie wydarzenie medialne w Kołobrzegu - ale, ale nic więcej nie powiem... zakłdajcie kablowkę na wybory*
/to była kryptoreklama tkk* - mam nadzieję, że mnie admin nie zbanuje/
proszę mnie opierdzielac za układowość, napisałem - co myslę, choc może nie wszystkie wady panów posłów znam, ale czy to ważne?
niech im się wiedzie -
-
![group [smilie=group.gif]](./images/smilies/group.gif)