boisko czy bubel

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » wtorek, 5 wrz 2006, 17:29

BLAaa napisał(a):Prezydent komentuje forum TKK, to dlaczego Janusz Gromek ma nie komentowac meczów piłki nożnej. Szkoda, że ten mecz nie odbył sie na euroboisku. Niestety MKP Kotwica nie posiada sekcji piłki wodnej.

sekcja pilki wodnej :lol: :lol: :lol:

wszystko przed Kotwica
moze kiedys

:lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 17:34

Nie forum samo w sobie , a jedynie chamstwo, którego de facto i Ty byłeś autorem.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Nemezis-kg » wtorek, 5 wrz 2006, 17:59

Dużo ludzi na forum przegina :?
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 18:46

Eureka napisał(a):
Hayes napisał(a):A ja tak z innej beczki... chociaż też piłkarskiej. Ogladał ktoś może retransmisje meczów Kotwicy w TKK, bo mi się zdarzyło ostatnio, i do tej pory nie mogę przestać się śmiać, a to z powodu najnowszej gwiazdy TKK , złotoustego komentatora (Szpakowski nie ma szans :lol: ) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg :? , ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna :lol: tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać... :cry: Totalna kompromitacja :wink:

Dla mnie nie dobór słów i składnia się liczy a umiejętność doboru kadr i efekty pracy tych ludzi. W tej materii Pan Janusz Gromek znacznie przewyższa prezydenta miasta. A jeżeli chodzi o komentowanie zawodów sportowych, to wielkim tuzom tego zawodu zdarzają się wpadki, które powalają z nóg. Więc od amatora w tej dziedzinie nie wymagajmy za wiele.

A w jakim mieście pan Gromek miał już przyjemność rządzić? Coś mi umknęło z jego biografii? Bo wiesz, nie, ja zawsze ten tego, nie staram się śledzić, wydarzenia, bo zawsze ja, nie chcem wiedzieć co i jak. Co by zawsze, nie było gites. Sorki za te ostatnie zdanie, ale tak jakoś ten teges, się, no wiesz, nie mogłem no powstrzymać.
Ps. Przewyższa wzrostem, chyba nie. :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 19:30

abyss napisał(a):Nie forum samo w sobie , a jedynie chamstwo, którego de facto i Ty byłeś autorem.

JA??
Chyba z kims się na głowy pomieniałeś.

Biorąc pod uwage tempo z euroboiskami i aure, która wybitnie sprzyja wykonawcy, to faktycznie otworzymy lodowisko, a nie stadion.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 20:06

Konsul napisał(a):
Eureka napisał(a):Dla mnie nie dobór słów i składnia się liczy a umiejętność doboru kadr i efekty pracy tych ludzi. W tej materii Pan Janusz Gromek znacznie przewyższa prezydenta miasta. A jeżeli chodzi o komentowanie zawodów sportowych, to wielkim tuzom tego zawodu zdarzają się wpadki, które powalają z nóg. Więc od amatora w tej dziedzinie nie wymagajmy za wiele.

A w jakim mieście pan Gromek miał już przyjemność rządzić? Coś mi umknęło z jego biografii? Bo wiesz, nie, ja zawsze ten tego, nie staram się śledzić, wydarzenia, bo zawsze ja, nie chcem wiedzieć co i jak. Co by zawsze, nie było gites. Sorki za te ostatnie zdanie, ale tak jakoś ten teges, się, no wiesz, nie mogłem no powstrzymać.
Ps. Przewyższa wzrostem, chyba nie. :lol:

Konsul nie udawaj, że nie rozumiesz, o czym pisałem. Choć język prezydenta pozostawia również wiele do życzenia, nie będę piłeczki odbijał. Nie twierdzę, że tego nie zrobię. Wolę błędy językowe mojego faworyta, niż błędy inwestycyjne Twojego. Błędy pierwszego nic mnie nie kosztują, błędy drugiego nie tylko, że mnie denerwują, to jeszcze istnieje zagrożenie, że dopłacą do nich podatnicy.
Ps. Jak nie przewyższa wzrostem, to siłą na pewno.
Eureka
V.I.P

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 20:39

Ponawiam pytanie o odpowiedź i cieszę się, że potwierdziłeś iż p.Gromek nie ma nic wspólnego z imnwestycjami( żadnymi) w Kołobrzegu..a może do niektórych to się lepiej podłączyć. :twisted:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 20:45

To napiszę najkrócej jak można, Prezydent w żadnym przypadku nie może ponosić odpowiedzialności za błędy wykonawcy. I tylko szczególną niechęcią do obecnego włodarza naszego miasta można tłumaczyć te "ataki" za inwestycje.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 21:11

abyss napisał(a):Ponawiam pytanie o odpowiedź i cieszę się, że potwierdziłeś iż p.Gromek nie ma nic wspólnego z imnwestycjami( żadnymi) w Kołobrzegu..a może do niektórych to się lepiej podłączyć. :twisted:

Nie prawda. Prowadzi wszystkie inwestycje w ramach zarządzanej przez siebie instytucji.
A jeżeli chodzi o komunalne, to na zdecydowana większość ma wpływ jako radny. Nie zapominaj, że to rada zaklepuje inwestycje i przydziela na nie szmal.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 21:15

I wracamy to sedna sprawy, jeżeli mówimy o ilości inwestycji i środkach na nie pozyskiwanych, to wtedy rola Prezydenta jest pomijana. A jak już trzeba na kogoś "nakrzyczeć", bo coś się nie powiodła, to rola Prezydenta rośnie wprost proporcjonalnie. Dziwne zjawisko.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 21:19

Jak to powiedział jeden z profesorów Helsińskiej Fundacji - politycy to ochotnicy... :lol:
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 21:21

Jak powiedział jeden z górali: a gówno prowda.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 21:42

Konsul napisał(a):I wracamy to sedna sprawy, jeżeli mówimy o ilości inwestycji i środkach na nie pozyskiwanych, to wtedy rola Prezydenta jest pomijana. A jak już trzeba na kogoś "nakrzyczeć", bo coś się nie powiodła, to rola Prezydenta rośnie wprost proporcjonalnie. Dziwne zjawisko.

Konsul, ja to widzę inaczej. Wytykanie błędów ludziom, którzy umieją się do nich przyznać, może być twórcze. Pan prezydent nie przyjmuje krytyki z pokorą, tylko usiłuje odwracać „kota ogonem” /przepraszam/. Brak umiejętnego wyciągania wniosków z krytyki jest słabą strona prezydenta. Nawet bliskie otoczenie czasem ma dość sposobu, w jaki zarządza. Tego nie zaprzeczaj, bo Ci nie uwierzę. Można by tu powiedzieć o zarozumiałej, ale gasnącej gwieździe, która była niezwykle skuteczna w zdobywaniu posady prezydenta. Tego nie zaprzeczam i chylę czoła za skuteczność.
Eureka
V.I.P

Postprzez Konsul » środa, 6 wrz 2006, 05:51

Taki Prezydent ma sposób bycia, każdy ma swoje wady. Czasami może być odbierany jako zarozumiały człowiek, ale wobec tak zaciekłej krytyki, uważam, że i tak świetnie sobie radzi. Zobaczymy czy tego"
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » środa, 6 wrz 2006, 05:55

...czy ilość tego "światła" będzie wystarczająca na wygranie wyborów.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg